Polițiștii arădeni au depistat un bărbat care deținea o armă ilegal

Polițiștii arădeni au depistat un bărbat care deținea o armă ilegal

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat un bărbat care deținea o armă și avea permisul expirat.

Polițiștii arădeni au găsit, ieri, la domiciliul unui bărbat de 39 de ani din localitatea Gurahonț, o armă de vânătoare cu alice, de calibru 12 mm., deținută ilegal.

„Arma a fost ridicată și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracținuii de nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului“, a transmis Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Foto: Arhivă

  1. 12mm … asta da calibru. calibrul vostru de ziar.

    Raspunde
  2. politisti cand vor lua masuri impotriva tirurilor care circula cu 90km in localitate? vad ca nu e nimeni interesat de asta, trebuie doar sa vina pe minunata centura din Gai sa stea 1ora sa constate personal, nu am mai vazut radar in Gai de vreo 5ani

    Raspunde
  3. Asta da caz… Au intrat macar cu mascatii peste el ? Stirea anului ! Daca chiar vreti sa faceti ceva pentru concetatenii vostri atunci scrieti macar despre zecile de iregularitati si infarctiuni care se petrec zilnic pe strazile aradului fara ca cineva sa se sesizeze. Un caz concret, cersetoria infantila care la Arad a ajuns la un nivel fara precedent.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.