EXCLUSIV/ Poliţiştii arădeni au descins la Cantina Municipală! Mai mulţi reprezentanţi ai PDL, între care şefa cantinei şi un consilier local, duşi la audieri!

EXCLUSIV/ Poliţiştii arădeni au descins la Cantina Municipală! Mai mulţi reprezentanţi ai PDL, între care şefa cantinei şi un consilier local, duşi la audieri!

Poliţiştii arădeni au descins în această dimineaţă la Cantina Municipală, stricând planurile reprezentanţilor PDL în ceea ce priveşte petrecerile de 1 Mai din cartierele Aradului.

În momentul în care reprezentanţii PDL din cartiere au sosit la cantină pentru a ridica produsele destinate bairamurilor pe care partidul le organizează în diferite locaţii din oraş au fost luaţi la întrebări de poliţişti.

Informaţia a fost confirmată pentru www.newsar.ro, de surse din poliţie.

Oamenii legii au confiscat produsele şi i-au condus pe reprezentanţii PDL la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, pentru audieri.

Potrivit surselor noastre, între cei care au ajuns să dea cu subsemnatul în loc să petreacă de 1 Mai s-ar afla şi Mariana Szucs, şefa cantinei municipale, dar şi Florin Mariş, consilier local municipal.

UPDATE 1/ Din informaţiile furnizate de poliţişti, reiese că totul a pornit de la două transporturi de produse semipreparate, depistate în trafic, în această dimineaţă. Cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea unui procuror.

UPDATE 2/ Ca urmare a articolului publicat de noi, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad, in subordinea careia se afla Cantina Municipala, a dat publicitatii un comunicat de presa:

„Urmare articolelor apărute în presa locală online cu privire la  controlul efectuat în această dimineață la Cantina Municipală, aducem la cunoștiința opiniei publice faptul că verificările au vizat produse alimentare ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad, depozitate în spațiile frigorifice de care dispune Cantina Municipală. În baza  bunei colaborări cu CARP, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară a oferit acest sprijin asociației pensionarlor, care a organizat un eveniment pentru membrii săi la ștrandul Bidi cu ocazia zilei de 1 Mai.

În încheiere, dorim să precizăm faptul că activitatea Cantinei Municipale și serviciile comunitare oferite de acesta se desfășoară în conformitate cu reglementările prevăzute de lege și de Hotărârile Consiliului Local Municipal Arad”.

Comunicatul este semnat de Erika Stark, directorul institutiei.

  1. dar in toti anii cand au facut manevre de ce nu i-ati prins? acum nici nu pute pe langa ce au facut in alti ani!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Sunteţi jalnici! Verificaţi PSD-ul care da „pomană” electorală în pădurea ceala şi PNL-ul, la baltă la Măltăreţ…acolo nu sunt probleme,nu-i aşa? Şi carnea lor a venit din cer, nu a fost adusă tot cu maşini??? Păcat ca minţiţi oamenii prin mijloacele media şi nu văd adevărata fata a Usl-ului, care defapt aşa lucrează, doar şantaj, minciuni şi nerealizari… RUŞINE!

    Raspunde
    • Intr-adevar, RUSINE PSD! De 1 Mai toata lumea sarbatoreste, pana si cei de varsta a treia au dreptul, daca nu stiati! Un gest comunist, ce i-a privat pe cetateni sa se bucure! Nu cumva ce s-a confiscat a ajuns pe mesele USL-istilor????

      Raspunde
  3. miroase a musamalizare

    Raspunde
  4. no ca sa vezi! de ce cauta bugetarii azi la lucru?
    ca Erika daca face comunicate in numele institutiei inseamna ca munceste de 1 mai! e legal? intreb si eu asa de amuru artei. sau doamna Stark e angajata la o firma privata cu program non-stop?

    Raspunde
    • Dna Erika mereu si-a vazut de interesul propriu, fie ca a fost al PDL-ului (care a pus-o in functie, probabil dansa a uitat, e vreme lunga din 2009 pana azi), fie ca e vorba de PNL sau PSD. Un om parvenit si ipocrit, ce intotdeauna a fost uns cu toate alifiile astfel incat sa cada tot timpul in picioare…

      Raspunde
  5. stati linistiti ca nu d-na Erika a facut comunicatul. la noi nu lucreaza nimeni astazi. l-a facut departamentul de reactie rapida al PDL pt ca partiduul a fost prins cu mata in sac! prosti sunt cei care cred asemenea comunicate!

    Raspunde
  6. Se apropie funia de par si la PDL.Oricat ar fi de „mic” li se opreste in gat.S-auzim de bine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.