Pompierii arădeni au efectuat peste 130 de misiuni în decurs de numai o săptămână

Pompierii arădeni au efectuat peste 130 de misiuni în decurs de numai o săptămână

Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad, singure sau în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Arad, au executat 132 misiuni în perioada 7 – 14 aprilie 2015, informează cpt. George Pleşca, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Au avut loc15 misiuni de stingere a incendiilor (sunt incluse şi misiunile de stingere executate de către Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale unităţilor administrativ teritoriale), 109 misiuni de acordare a asistenţei medicale de urgenţă SMURD (sunt incluse si misiunile SMURD Nadlac şi SMURD Vinga), o misiune pirotehnică şi şapte diferite alte tipuri de misiuni.

Din cele 15 incendii, 11 au fost incendii de vegetaţie uscată, mirişti sau resturi vegetale, suprafeţele fiind între 0,1 ha şi 7 ha. S-a mai intervenit pentru stingerea a patru incendii la anexe şi acoperisurile unor imobile de locuit.

Misiunile au fost executate de toate cele şapte subunităţi de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.