Pompierii au găsit barca în care se aflau cei doi bărbați dispăruți în apele Mureşului

Pompierii au găsit barca în care se aflau cei doi bărbați dispăruți în apele Mureşului

Pompierii arădeni au găsit, după două zile de căutări, barca celor două persoane care au dispărut în apele râului Mureș, între localităţile Bata şi Bătuţa. Aceasta a fost găsită la aproxiamtiv 50 de metri de locul pe care l-a indicat un bărbat care se afla în aceeaşi barcă cu cei doi și care a supraviețuit incidentului. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad spun că barca a fost depistată „prin greblare” și că, momentan, corpurile celor doi nu au fost găsite.

Tânărul care a cerut ajutor în urmă cu două zile pentru căutarea prietenilor lui a spus că a chefuit împreună cu ei până în zori, la un bar situat în campingul din Valea Frumoasă.

Pentru a ajunge la barul care se afla de partea cealaltă a Mureşului, cei trei prieteni s-au deplasat cu bicicletele într-un loc în care ştiau că este legată o barcă. Au încărcat bicicletele în barcă şi s-au deplasat pe malul celalalt la bar, unde au petrecut câteva ore.

În jurul orei 4 au părăsit barul şi s-au întors la barcă. Cu doar câţiva metri înainte de a ajunge înapoi pe celălalt mal, unul dintre cei trei s-a balansat, barca a început să ia apă şi s-a răsturnat. Doar unul dintre bărbaţi a reuşit să se salveze. Acesta a mers acasă şi abia câteva ore mai târziu a anunţat autorităţile. Cei doi bărbaţi daţi dispăruţi nu ştiau să înoate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.