IMAGINILE DEZASTRULUI/ Pompierii au MUNCIT toată NOAPTEA pentru a EVACUA apa care a INUNDAT satul Lalașinț

IMAGINILE DEZASTRULUI/ Pompierii au MUNCIT toată NOAPTEA pentru a EVACUA apa care a INUNDAT satul Lalașinț

Operațiunile de intervenție au continuat toată noaptea în localitatea Lalașinț a cărei suprafață a fost inundată în urma furtunii de marți după-masa în proporție de 80%.

Modulele de pompare de mare capacitate ale Detașamentului de Pompieri Arad și ale Secției de Pompieri Barzava, 2 ofițeri și 25 de subofiteri au executat operațiuni de intervenție pentru evacuarea apei din localitate.

În această dimineață s-a făcut o nouă evaluare pe teren pentru a se interveni punctual în locurile cele mai afectate.

  1. Am fost astazi in acel sat.proportiile dezastrului sunt mult mai mari.in primul rand legatura de la drumul peincipal adica dn7 cu satul se face printr o ambarcatiune care este legata de un scripete.exact ca in evul mediu.in al doilea rand proportiile dezastrului sunt mult mai mari decat s a vazut la televizor.domnii sergiu balcea si iustin cionca din pacate au cazut inca o data examenul de ocupare a posturilor.de ce?acel sat din ounctul meu de vedere este in sat izolat de lume.iar dansii nu fac nimic.oamenij aceia au pierdut mult in urma acestor inundatii.ei ce fac ca sa nu se mai intample?stau in fata unui computer si dau ordine.de ce nu s au dus pe teren sa cada proportiile dezastrului?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.