Povestea INCREDIBILĂ a acestui bărbat! A SATISFĂCUT peste 100 de femei, deși S-A NĂSCUT FĂRĂ PENIS! Cum le-a păcălit!

Povestea INCREDIBILĂ a acestui bărbat! A SATISFĂCUT peste 100 de femei, deși S-A NĂSCUT FĂRĂ PENIS! Cum le-a păcălit!

Cu toate că pare un tip normal, bărbatul din fotografie ascunde o poveste de viață care te lasă mască.

Numele său este Andrew Wardle, are 34 de ani și s-a culcat cu peste 100 de femei, deși, s-a născut fără penis.

Toată viaţa a avut probleme, luptându-se să pară un bărbat normal. Andrew a trebuit să facă față unei presiuni foarte mari, încă din adolescență când a început să simtă o atracţie puternică pentru femei, iar de atunci viaţa lui s-a transformat într-un coşmar. Era respins de toate fetele care îi aflau secretul şi așa a început să-și caute alinarea în  droguri. După mai multe tentative de sinucidere care i-au eșuat, bărbatul s-a decis să nu se lase înfrânt de defectul pe care îl are din naştere. Așa a început să aibă aventuri de-o noapte şi relaţii scurte, reuşind să întreţină relaţii sexuale cu peste 100 de femei, deşi nu avea penis.

M-am culcat cu peste 100 de femei! Înainte de a întreţine raportul sexual luăm droguri, pentru a avea curaj. Le păcăleam şi le făceam să nu se atingă de mine, şi astfel reuşeam să le dau ceea ce-şi doreau. Din toate femeile pe care le-am avut, doar 20% au ştiut adevărul despre mine”, a mărturisit el.

După ani de agonie, Andrew va duce o viaţă normală, după ce o echipă de medici de la un spital din Londra îl pregăteşte pentru un transplant de penis. Ţesutul şi muşchii vor fi luate din braţul lui, iar în aproximativ 3 ani el va avea un organ complet funcţional.

Sursa: digitalspy.co.uk

  1. si cum le ai pacalit?cu ce le satisfaceai?ca nu scrie nimik.ce doar cu drogurile?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.