PRĂPĂD în Arad și în mai multe localități din județ! Acoperișuri SMULSE, copaci CĂZUȚI, INCENDII, DRUMURI BLOCATE! DEZASTRU la Nădlac (UPDATE – GALERIE FOTO)

PRĂPĂD în Arad și în mai multe localități din județ! Acoperișuri SMULSE, copaci CĂZUȚI, INCENDII, DRUMURI BLOCATE! DEZASTRU la Nădlac (UPDATE – GALERIE FOTO)

Furtuna a făcut și continuă să facă ravagii în Arad și în localitățile județului.

Rafalele de vânt, care au atins 60 – 70 de kilometri pe oră și chiar mai mult, au smuls mai multe acoperișuri în municipiul Arad și au pus la pământ zeci de copaci. La Nădlac, potrivit corespondentului nostru, se înregistrează cea mai dificilă situație. „Cred că sunt zeci de case cărora le-a fost smuls acoperișul iar acum a început să plouă torențial”, transmite corespondentul NewsAr Claudiu Iasovics, adăugând că și în orașul de graniță sunt zeci de copaci doborâți la pământ. De asemenea, la Nădlac a fost întreruptă și furnizarea energiei electrice.

Potrivit ISU Arad, mai mulți copaci au căzut pe drumuri, în municipiul Arad, dar și pe DN 7, în localitatea Bătuța.

Au izbucnit și incendii, la Lipova, Sâmbăteni, Ineu, Conop și în municipiul Arad, pe strada Mierlei.

În Arad a fost desprins și un acoperiș de pe un bloc.

Autoritățile sunt în alertă, acționând pentru degajarea drumurilor, stingerea incendiilor sau în orice alte situații care presupun intervenții de urgență.

UPDATE 1/ La fabrica Delphi din Ineu (vezi foto, în galeria de mai jos), mai multe geamuri au fost sparte în timpul furtunii. Nici o persoană nu a fost rănită.

UPDATE 2/ Mai multe localităţi din judeţ au rămas fără energie electrică. Echipele de intervenţie fac eforturi pentru realuarea alimentării cu energie electrică.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.