Prefectura Arad, vizitată de consulul Republicii Federale Germania la Timișoara

Prefectura Arad, vizitată de consulul Republicii Federale Germania la Timișoara

Prefectul județului Arad, Florentina Horgea, a primit, astăzi, vizita Excelenței Sale, Ralf Krautkrämer, consulul Republicii Federale Germania la Timișoara.

În cadrul întâlnirii, diplomatul german și-a manifestat bucuria de a-i cunoaște pe reprezentanții la vârf ai administrației județului, exprimându-și satisfacția pentru numărul mare de investitori germani atât în municipiul Arad, dar și în localitățile din teritoriu. În acest context, consulul Germaniei la Timișoara și-a manifestat dorința de a se întâlni, în viitorul apropiat, atât cu membrii Clubului Economic Româno-German, dar și cu reprezentanți ai minorității germane din municipiu și județ, cu scopul de a mijloci parteneriate economice sau culturale bilaterale.

În egală măsură, Excelența Sa a remarcat tradiția școlii germane în municipiul nostru, frecventată de un număr impresionant de elevi interesați să studieze atât limba germană, ca limbă străină, cât și în limba germană – ca limbă maternă.

„Am convingerea că întâlnirea de astăzi va însemna pentru noi și pentru comunitatea din Arad un prilej de a ne cunoaște mai bine, de a comunica mai bine și de a cultiva o relație durabilă, pentru binele nostru comun. În ce ne privește, dorim să ținem legătura pentru orice tematică de interes pentru cele două părți, din domeniile economice, ale educației sau culturale. Vă mulțumesc pentru vizită și pentru deschiderea cu care ați înțeles să vă îndepliniți misiunea diplomatică în țara noastră”, a declarat Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.