Pregătirile pentru RALIUL ARADULUI 2018 intră pe ultima sută de metri!

Pregătirile pentru RALIUL ARADULUI 2018 intră pe ultima sută de metri!

Etapa comună a Trofeului European de Raliuri, Raliul Aradului KIA îşi aşteaptă concurenţii în perioada 24 – 26 mai la Arad. Echipajele se vor bate pentru cel mai bun timp pe parcursul a peste 100 km de probe speciale, împărţite în cele două zile de concurs.

Raliul Aradului KIA ajunge anul acesta la cea de-a zecea ediţie, fiind atent organizat de către promotorul Mihai Leu, multiplu campion la box şi campion naţional de raliu în 2003. Nouă probe speciale de macadam în jurul Aradului sunt punctul de interes pentru spectatori. Traseul a adunat şi în anii trecuţi numeroşi spectatori şi reprezentanţi media, evenimentul fiind declarat printre cele mai bine organizate evenimente motorsport din România.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize atât pentru concurenţi, cât şi pentru publicul prezent la ediţia aniversară. Programul evenimentului începe joi, 24 mai, cu o prezentare a echipajelor şi o sesiune de autografe pentru fani. Probele urmează a se desfăşura vineri şi sâmbătă pe probele pregătite de organizatori. Ca şi în anii precedenţi, superspeciala din centrul Aradului va avea loc Vineri, 24 mai, începând cu ora 20:00.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit atât pe pagina de Facebook, cât şi pe website-ul evenimentului, www.raliularadului.ro. Evenimentul este organizat de către AMC Racing în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad şi Kia Motors, sub egida Federaţiei Romane de Automobilism Sportiv. Sponsori principali: Omniasig, Romgaz şi Bergenbier Fără Alcool.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.