Pregătiţi de RĂZBOI: Românii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani pot fi chemaţi sub arme!

Pregătiţi de RĂZBOI: Românii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani pot fi chemaţi sub arme!

În contextul situaţiei tensionate din Europa de Est, România a luat toate măsurile care să permită mobilizarea armatei în caz de necesitate.

Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

În Monitorul Oficial a fost publicat şi modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război.

Ordinul publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE și STS și aprobă modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmează să fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare.

  1. Mobilizare ca sa aparam pe cine,pe coruptii care ne-au alungat din tara pe multi dintre Romani?.Eu nu am interes sa apar pe nimeni,iar pentru cei cinstiti poate ca ar fi mai bine sa ne conduca Rusia,SUA sau Germania(oricum ar fi mai bine decat cu incompetenti).Cu banii pe care ia-ti furat am fi avut o armata moderna si nici nu era nevoie sa va ganditi la ”mobilizare”.Va e frica D-lor politicieni?

    Raspunde
    • cred ca pima data trebuie sa ne eliberam de hoti daca ne da arme din tara noastra

      Raspunde
    • Bine zisa si gandita.Oare mai stiu acesti falsi guvernanti daca cei intre 20 si 35 de ani mai sunt in tara si cati?Eu zic ca nu-I duce mintea.Sa-i reincorporeze si sa-i duca la razboi pe cei pensionati cu pensii nesimtite,ca aia au ce apara.

      Raspunde
    • bine spus mobilizare , de ce? cine anavalit peste noi fireati ai dracului de criminali si tradatori de neam si tara care va numiti conducatori javre ordinare pe voi va impuscam primi nu pe rusi voi ne-at distrus tara curvele naibii ce sunteti

      Raspunde
    • Nu uitati ca foamea, lipsa de perspectiva a marii majoritati a populatiei, somajul, imbotirea capitalistilor si spolierea tzarii fara masura sunt arme mai puternice decat cele nucleare!!!! Romania a mai trecut prin cele mai puternice alienate ale momentului, stiti cum s-au terminat, stiti cum a cazut comunismul! Nu va jucati cu vietile oamenilor, au mai fact-o si altii si a iesit rau! Deocamdata capitalismul cu toate formele lui international a distrus umanitatea! Nu contati pe populatii nedreptatite, care nu au ce pierde!

      Raspunde
      • Nu uitati ca foamea, lipsa de perspectiva a marii majoritati a populatiei, somajul, imbotirea capitalistilor si spolierea tzarii fara masura sunt arme mai puternice decat cele nucleare!!!! Romania a mai trecut prin cele mai puternice aliante ale momentului, stiti cum s-au terminat, stiti cum a cazut comunismul! Nu va jucati cu vietile oamenilor, au mai fact-o si altii si a iesit rau! Deocamdata capitalismul cu toate formele lui internationale a distrus umanitatea! Nu contati pe populatii nedreptatite, care nu au ce pierde pentru a apara superimbogatitii! Au luat tzeapa toti imperialistii de fiecare data cu toate ca aveau cele mai bune si dotate armate! De fiecare data razboaiele au vrut sa acopere nedreptatile indreptate impotriva lumii si lumea a sanctionat, chiar daca cu sacrificii mari, pe razboinici! de data asta lumea a devenit prea mica si nu mai pot fi ascunse secretele si nimeni nu se mai poate ascunde iar saracimea ce n-are ce pierde numara miliarde de personae! Intelepciune deci, altfel belicosii sunt usor de gasit acum!

        Raspunde
  2. nu vad de ce ne/am lupta cu rusii. daca ne cuceresc si vom face parte din Federatia Rusa macar vom fi si noi parte dintr/una din puterile lumii. ca in rest………..

    Raspunde
    • si poate am avea gaz mai ieftin
      si poate am scapa de ticalosii nostrii
      si poate ar aparea o lege de nationalizare a acstor capitalisti salbatici, pt de fept ei par a fi cancerul coruptiei
      si poate li s-ar confisca averile care nu se pot justifica
      si poate am scapa de crotaliere pentru o vreme (macar vreo 100 de ani) si cate si mai cate ar putea fi avantaje!

      Raspunde
    • bine spus rusii se apara de uniunea lui antihrist care vor sa-i distruga , dar bravii nostrii dobitoci de guvernantii ii pupa-n cur si executa orbeste ordinele satanei , nu conteaza ca distruge tara

      Raspunde
  3. stiti ce a zis un taran care a participat la primul razboi mondial ,cand a fost intrebat de ce sa inrolat ?
    A spus ,ca nu sa gandit o secunda ,daca sa mearga sau nu la razboi ,si a facut-o gandindu-se ca astfel , copii ,nepotii ,si stranepotii lui ,vor avea sansa de a vorbi incontinuoare romaneste in tara asta unde traim .

    Raspunde
    • eu sunt un stranepot. asa a fost e adevarat. ma rog pentru strabunicul din primul razboi, insa ma gandesc. de ce sa mori pentru base, udrea, cacarau, tonta,bella , videanu, dragnea, ? SA MOARA COPII LOR pentru tara asta ca ei au furat-o si o sug in continuare! asa ca.pas!

      Raspunde
  4. De ce o scos stagiu militar obligatoriu?tinerii din ziua de azi nu ştiu bine să meargă în picioare,darămite să tragă cu o armă,eventual să îi încorporeze în ceva cluburi,suntem de râsu curcilor

    Raspunde
    • La ce stagiu militar si aparare?Linia a doua a PCR,post decembrie „89 a dat totul la straini si smecheri pe nimic.Sa-i incorporeze pe aia ca au ce apara nu pe tineri nevinovati carora le-au furat ce au produs parintii.

      Raspunde
  5. Pe noi daca ne pune la arme mai degraba o sa aiba loc o revolutie decat o mobilizare de razboi !!!

    Raspunde
  6. Sa mearga gase si ponta .ca eu nu vin acasa sa apar corupti din tara .sa stea pe scaune si sa priveadca cum mor oameni nevinvati.Rusine sa va fie ca vati gandit sa sa chemati oameni la razboi RUSINE

    Raspunde
  7. PAVEL NIMIGEAN 1 mai, 2014, 11:33 am

    In primul rand rusii nu au treba cu romanii ci vor sa ocupe o bucata din teritoriul UKRAINEI dinspre mare ca sa poata reinstala conducta de gaz catre europa fara sa treaca prin UKRAINA ca acestia sa fure gaz de la ei si sa nu plateasca!!! Dar guvernul roman se baga ca musca ln lapte fiindca suntem in nato,si vrea sa recruteze militarii romani ca apoi cand americanii vor da startul de interventie pentru a ajuta UKRAINA atunci BASESCU va da ordin:,,ROMANI VA ORDON TRECETI PRUTUL”, cum a fost si cu BASARABIA, numai ca aici va fi ordinul sa trecem doar granita ln UKRAINA si sa intram ln razboi cu rusii sa dam ajutor americanului si UKRAINEI!!! Deci dupa cum se vede BASESCU singur isi sapa groapa, si se gandeste ca vom veni toti acasa sa aparam guvernul si mafia romana!!! La ukraineni treceam granita si prin vama trebuia sa dai din soldat ln soldat cate un euro, doi.Asa cereau toti!!! Si acum este aceeasi treaba cand treci prin vama SIRET fiecare soldat ukrainean cere traditia: DAVAI TRADITIA:)))!!! Acum noi sa mergem sa ne dam viata pentru niste mafioti sau oameni de nimic cum sunt ei si guvernul nostru??? Pot sa dea mana unii cu altii!!! Daca vor da romanii ajutor ukrainei,atunci rusii nu vor venii cu armata peste noi,ci vor trimite avioane de razboi si prima data vor sterge bucurestiul de pe harta,ca romanii nu au armament cu ce sa se apere asa puternic ln fata rusilor!!!

    Raspunde
  8. Mergeti dracului toti din parlament,inrolativa voi care ati furat cat ati putut

    Raspunde
  9. sa imi dea arma ca direct la parlament merg, ca sa imi apar tara de prostii care sunt in parlament

    Raspunde
  10. dar ce ar fi sa se duca parlamentarii nostri la razboi si fii lor sau rudele ….!!!! ce sa aparam coruptia lor …privatizarea lor ..

    Raspunde
  11. Nenorocitii din parlament au first tot. Sa se duca ei sa se anroleze. Nu tinerii care au plecat din tara lor si de pe pamantul lor sa-si faca un Rosy an viata

    Raspunde
  12. Sa va fie Rusine nu este de ajuns k ne-ati alungat din tara noastra,degeaba au luptat bunici si parinti pt k noi copii si nepoti lor sa avem un viitor mai bun.Pt ce sa luptam nu este razboiul nostru…..parlamentari ar trebui sa fie in prima linie…sa lupte ei k pana la urma ei sunt cei kre au avut mai mult de castigat dupa urma Romaniei,nu noi oameni de rand kre am trebui sa plecam din tara pt un trai mai bun.

    Raspunde
  13. duceti-va sa va aparati glia :))) . si asa nu aveti cu ce sa o aparati . predati-va din prima 🙂

    Raspunde
  14. Să facă aliantă cu ungurii cum fac la alegeri si să ducă ei

    Raspunde
  15. Nu vreau sa fiu erou intr-o tara de cacar

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.