Pregătiţi-vă CV-ul: În curând va avea loc bursa generală a locurilor de muncă!

Pregătiţi-vă CV-ul: În curând va avea loc bursa generală a locurilor de muncă!

Arădenii fără un loc de muncă sau cei care doresc să-şi schimbe actuala slujbă vor avea ocazia să studieze oferta pieţei forţei de muncă la târgul de joburi care va avea loc în luna aprilie.
Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad va organiza o bursă generală a locurilor de muncă în data de 25 aprilie. Acţiunea va avea loc la Galleria Mall Arad, (Calea Aurel Vlaicu, nr. 225, etajul 1), cu începere de la ora 09.00.
„Obiectivul principal al bursei vizează creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Totodată, acţiunea urmăreşte pe de o parte medierea directă între cererea şi oferta de locuri de muncă, precum şi informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă privind:cprezentarea măsurilor destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare; egalitatea de şanse pe piaţa muncii; cursurile de formare profesională de care pot beneficia persoanele aflate în evidenţele agenţiei arădene”, precizează conducerea AJOFM Arad.
De asemenea, în cadrul bursei vor fi prezentate şi facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează diferite categorii de şomeri.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.