Prejudiciu de aproape patru milioane de lei în domeniul panificaţiei! Poliţiştii au întocmit 12 dosare penale

Prejudiciu de aproape patru milioane de lei în domeniul panificaţiei! Poliţiştii au întocmit 12 dosare penale

Poliţiştii arădeni au efectuat pe parcursul a trei luni peste 1.600 de controale la societăţi cu profil de producere şi comercializare a produselor cerealiere şi de panificaţie. Astfel, din ianuarie şi până în prezent, poliţiştii arădeni au efectuat peste 1.600 de controale la societăţi cu profil de producere, prelucrare, achiziţionare şi comercializare a produselor cerealiere şi de panificaţie, controale în cadrul cărora au fost aplicate 560 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 606.000 lei şi au fost întocmite 12 dosare de cercetare penală.
„Sunt cercetate 12 persoane bănuite că au săvârşit infracţiuni în acest domeniu, valoarea prejudiciului estimat că a fost creat fiind de 3.976.000 de lei”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
În perioada derulării acţiunilor au fost verificate 425 de societăţi economice, 335 de persoane fizice şi peste 900 de autovehicule.
Controalele au demarat în luna septembrie a anului trecut, din dispoziţia şefului Poliţiei Române care a declanşat o acţiune naţională pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.