Preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PDL Arad răbufneşte: „Nu suntem remorca Mişcării Populare”

Preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PDL Arad răbufneşte: „Nu suntem remorca Mişcării Populare”

Gheorghe Feieş, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PDL Arad, s-a arătat dezamăgit de turnura pe care a luat-o evenimentul desfăşurat sâmbătă la Expo Arad, unde un târg de locuri de muncă a fost „alterat” de o acţiune cu iz electoral a Partidului Mişcarea Populară (PMP). Reamintim că la târg şi-a făcut apariţia preşedintele Traian Băsescu, alături de staff-ul PMP, din care nu a lipsit Elena Udrea.

Văzând ce se pregăteşte, mai mulţi primari şi lideri ai PDL au părăsit locaţia evenimentului, în frunte cu Gheorghe Feieş (foto). „Când am văzut că totul se transformă într-o chestie cu Mişcarea Populară le-am spus colegilor că trebuie să plecăm. Nu puteam lua parte la aşa ceva. Noi nu suntem remorca Mişcării Populare iar ca organizaţie de partid trebuie să avem coloană vertebrală”, a declarat Gheorghe Feieş.

Acesta s-a referit apoi şi la prezenţa la Arad a Elenei Udrea şi a lui Traian Băsescu: „Când noi luptam în «tranşee», atunci când au făcut prostia aceea şi au tăiat 25% din salarii, doamna Udrea îşi plimba poşetele pe la televizor. Iar despre domnul Băsescu, să nu uităm că a spus «Pa, PDL»”.

Alături de Gheorghe Feieş, printre cei care au părăsit sala s-au numărat mai mulţi primari, dar – ulterior – şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu şi senatorul Constantin Traian Igaş. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad, cel care a ales să rămână, convenindu-i, probabil, asocierea cu Mişcarea Populară.

  1. in sfarsit cineva cu atitutine. felicitari dle primar Feies Gheorghe! PDL nu e PMP!

    Raspunde
  2. Pentru aradenii care nu fac politica, cel mai suparator lucru este ca aceasta campanie de prost gust se face pe banii aradenilor.

    Raspunde
  3. Iotcu si Igas au ramas acolo, nu au plecat… se vede pe imaginile facute publice de presa cum il asteapta amandoi pe Basescu la Expo si cum ii strang mainile cand intra.

    Raspunde
    • Tu chiar n-ai inteles nimic din ce s-a scris.Ei au parasit evenimentul cand s-a intrat in sala de langa expozitie unde era manifestarea pro Miscarea Populara….ce are intrarea la Expo unde au dat mana cu restul?????

      Raspunde
  4. Este bine ca aradenii sa stie ca Galis ” marele liberal” o sa transfere prin metode specifice voturi catre PMP, iar pretul acestei marsavii va fi acela ca Falca o sa il faca viceprimar pe dalmatian.

    Raspunde
  5. Galis zis Iuda liberala mai e in PNL ? cat frast il mai tin astia pe ipocritu asta ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.