Preşedintele Organizaţiei Municipale a ALDE Arad a condus prima şedinţă de redacţie la „Glasul Aradului”

Preşedintele Organizaţiei Municipale a ALDE Arad a condus prima şedinţă de redacţie la „Glasul Aradului”

Ion Şcheau, preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE Arad, a avut astăzi, la ora 11,30, o primă întâlnire cu colectivul redacţional al ziarului pe care-l va patrona – potrivit informaţiilor noastre – alături de deputatul Eusebiu Pistru, preşedintele Organizaţiei Judeţene a liberal-democraţilor.

Pentru cei care nu ştiu, Ion Şcheau s-a întors la o mai veche dragoste, presa, acesta fiind la un moment dat, prin 2001, co-proprietar al cotidianului „Observator arădean”. Ulterior, Ion Şcheau a vândut acţiunile deţinute iar ziarul a fost cumpărat de Zoltán Böszörményi (proprietarul Nyugati Jelen). De „Observator arădean” s-a ales, în final, praful, lucru pe care nu-l dorim şi colegilor de la „Glasul Aradului”.

Revenind, să spunem că investiţia celor doi politicieni (Pistru şi Şcheau) la „Glasul Aradului” ar trebui să fie binevenită în primul rând pentru greu încercatul colectiv redacţional de acolo.

De remarcat, că prin preluarea de către liderii ALDE Arad a cotidianului „Glasul Aradului”, Gheorghe Falcă şi PNL vor avea parte, la Arad, de încă un mijloc ostil de informarea în masă.

  1. Interesant…………. asteptam si alte detalii……

    Raspunde
  2. sunt mână în mână ! ALDE PNL = LOVE

    Raspunde
  3. Inca un ziar politic. Ar trebui sa schimbe culoarea bran dului…din rosu (PSD) in culoarea ALDE sau de ce nu in culoarea PNL..

    Raspunde
  4. cum se strang mercenari si oportunisti la borvanul cu miere , zici ca sa facut o licitatie la ALDE , care da mai mult pentru posturile de conducere

    Raspunde
  5. ALDE Arad nu mai exista este o anexa a PDL

    Raspunde
  6. Daca se ia de Falca ii doresc succes.

    Raspunde
  7. La ce le trebuie la politicieni ziar? Nu pot supravietui fara sa manipuleze prin mass-media?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.