Ludovic Orban vine la Arad! Care este SCOPUL vizitei

Ludovic Orban vine la Arad! Care este SCOPUL vizitei

Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal este aşteptat la Arad, informează surse din conducerea partidului.

Acesta a fost invitat şi ar fi acceptat invitaţia de a participa la alegerile care se vor desfăşura vineri, la Sebiş, pentru desemnarea unei noi conduceri a Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad.

În competiţie sunt două echipe, una a lui Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, care are de partea sa vechii liberali şi pe parlamentarii Ioan Cristina şi Eusebiu Pistru, şi una a lui Petru Antal, primarul oraşului Pecica, susţinut de vechii pedelişti în frunte cu Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

De remarcat, că alegerile sunt deschise oricărui rezultat, în pofida faptului că tabăra vechilor pedelişti este mai numeroasă în PNL Arad.

  1. Succes adevăraților liberali,aripa Pistru-Abrudan!

    Raspunde
    • Abrudan da Pistru mai putin,dar dusmanul dusmanului meu este prietenul meu.

      Raspunde
    • Pistru nu este aripa PNL, este vechea garda PDL care intra intr-o tabara ca si calul troian. Sper sa castige Abrudan impotriva lui Antal sustinut de manelistul coafat si gasca lui portocalie. Sper ca sa nu-l mai vad pe Orban lins in c..r de vechii si noii PDL-isti ca mi se intoarce stomacul pe dos. Daca se mai afiseaza cu Falca si Cionca, Orban poate fi sigur ca a doua zi ALDE isi va marii numarul cu adevaratii PNL-isti care vor pleca din actualul oribil PNL

      Raspunde
  2. Pistru are numai interese in partid.Se alipeste unde ii este mai bine si spera sa fie pe locuri eligibile la viitoarele alegeri.Sa nu uitam ca este un vechi pdl-ist.

    Raspunde
  3. Vine Orban sa manance si sa bea ca asa l.au invatat abrudan si neletu…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.