Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi 63 de ani

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi 63 de ani

Preşedintele României Traian Băsescu împlineşte, astăzi, 63 de ani, iar aceasta este ultima aniversare a şefului statului în calitate de preşedinte, dar şi cea de-a treia pe care şi-o sărbătoreşte în plină campanie electorală pentru prezidenţiale, după cele din 2009 şi din 2004, când era şi candidat.

Şeful statului s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.

În 2009, preşedintele Traian Băsescu se afla în plină campanie pentru prezidenţiale, atunci membrii staff-ului său pregătindu-i o petrecere la sediul de campanie, cu un tort având mesajul „La multi ani!” şi „58%”.

Şi în 2004, Traian Băsescu se afla în competiţie pentru prezidenţiale, el lansându-şi atunci campania electorală la Constanţa, judeţul în care s-a născut, alături de copreşedintele Alianţei PNL-PD Călin Popescu Tăriceanu, dar şi de Vasile Blaga şi Mona Muscă.

Anul acesta, Băsescu aniversează împlinirea a 63 de ani pentru ultima dată ca şef al statului, de data aceasta neavând anunţat, până în acest moment, un program public, potrivit site-ului Administraţiei Prezidenţiale.

  1. La multi ani,multa sanatate,bucurii si impliniri alaturi de familia dumneavoastra si nu in ultimul rand va multumesc ca mi-ati fost presedinte,v-am admirat pentru tot ce ati facut,v-am ales de cate ori am avut ocazia,am stat acasa cand a trebuit si v as mai alege odata;ne-ati ferit tara de criza si nu a fost usor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.