Preţuri în lei, NU în EURO, la abonamentele de telefonie mobilă! Poţi semna o petiţie dacă eşti de acord

Preţuri în lei, NU în EURO, la abonamentele de telefonie mobilă! Poţi semna o petiţie dacă eşti de acord

Ioana Ciupe, prim-vicepreşedintele al TLDE România şi copreşedinte al TLDE Arad, susține iniţiativa legislativă a copreședintelui Ionuț Negoi prin care se dorește ca toate abonamentele de telefonie mobilă sau fixă din România să aibă prețul exprimat în lei. „Avem o monedă națională și, exceptând câteva companii din anumite domenii bine cunoscute – telefonia mobilă fiind cel mai cunoscut exemplu –, operatorii economici înțeleg să se raporteze la leu atunci când își formulează prețurile. Din păcate, unele mari corporații multinaționale funcționează deja în logica financiară a zonei euro, trecând peste un aspect esențial, acela că prețurile abonamentelor, ale cartelelor telefonice reîncărcabile și ale serviciilor în general, trebuie să fie exprimate în lei, din respect și în interesul consumatorului român”, susține Ionuț Negoi, copreședintele TLDE România.

În cele ce urmează, organizația de tineret a Alianței Liberalilor și Democraților va demara o amplă acțiune de informare a opiniei publice și va strânge semnături de susținere din partea cetățenilor interesați de această propunere. Oricine susţine această cauză, poate semna această petiţie online: http://www.petitieonline.com/forum/175066.

Ioana Ciupe, TLDE

„Vom explica cetățenilor care sunt diferențele dintre costurile exprimate în euro și sumele finale de plată, iar aceștia vor fi în măsură să-și conceapă, în cunoștință de cauză, o idee realistă despre efectele variaţiei permanente a cursului valutar. Campania de strângere de semnături va fi urmată de depunerea unei propuneri legislative, prin intermediul grupului parlamentar ALDE”, declarat Ioana Ciupe, prim-vicepreşedinte al TLDE România.

  1. dute bah politiciano si te plimba cu vrajeli linse de la bucuresteni, la fel ca marele politician ciupe lantgros

    Raspunde
    • Ciupe s-a lansat pe propriile picioare,asa si-a creat ura in randurile rautasiosilor,dar binele va invinge si viitorul va demonstra.

      Raspunde
    • In loc sa vorbesti prostii mai bine cauta pe net sa vezi cate actiuni a facut aceasta politiciana,dar ura si rautatea din tine nu te lasa sa vezi.Cand vei avea copii sa ii urmaresti si ai sa iti vezi comportamentul in ei,nu te mira de ce vei vedea.De oameni ca si EA avem nevoie si cu EA ne putem mandrii.

      Raspunde
  2. Ma debilule mintal ! sa tii minte ca romanii sunt platiti in lei , dar tu prostalau fiind…. e cam greu sa pricepi !

    Raspunde
  3. Foarte bine Ioana,noi suntem platiti in lei,nu in euro,doar prostimea crede ca e mai bine in euro.E pacat ca initiativele bune nu sunt intelese,culmea ca se lasa fraieriti foarte usor si pe urma tot ei se plang pe la colturi cand le vine scadenta la banci.de ce credeti ca bancile au falimentat atatia oameni?ptr.ca prostimea a luat credite in euro si franci elvetieni,dar cine sa gandeasca?Inca o data FELICITARI IOANA pentru initiativa!

    Raspunde
  4. „gradistean” cred ca esti invidios ca nu ai avut TU ACEASTA INTIATIVA,ESTI MISOGIN?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.