Primăria dă vina pe UTA BD pentru nedisputarea amicalelor la Arad

Primăria dă vina pe UTA BD pentru nedisputarea amicalelor la Arad

S-au iscat multe discuţii în această perioadă vizavi de partidele de verificare pe care formaţia pregătită de Roli Nagy trebuia să le dispute în oraşul nostru. În cele din urmă gazdă a fost Şiria, acolo unde UTA BD şi-a disputat cele mai multe amicale. Neacuzând direct, dar aruncând săgeţi bine direcţionate, oficialii clubului alb – roşu au arătat cu degetul spre Marin Dugăeşescu, şeful de serviciu al Primăriei Arad, care le-ar fi interzis accesul pe arenele din oraşul nostru. Motivaţia ar fi fost că nu se dorea deteriorarea suprafeţei de joc din cauza vremii nepotrivnice.

„Orice bază sportivă din Arad care se află sub administrarea Primăriei se poate închira pe baza unei cereri şi a unui contract. Cererea trebuie făcută cu câteva zile înaintea desfăşurării evenimentului. Cei de la UTA au dorit să obţină arenele de pe o zi pe alta, venind astăzi şi cerând ca mâine să poată disputa amicale. Nu se poate face aşa, nu putem oferi tratament preferenţial nici în bine, nici în rău, nimănui din Arad. Au fost zile în care erau deja programate cu mult timp înainte alte evenimente, dau ca şi exemplu un antrenament al echipei de rugby. Dacă ar fi fost făcute cererile în termen legal, cu siguranţă ei ar fi putut juca. Dar, bineînţeles, există şi cazuri în care administratorul acestor baze poate refuza accesul pe ele oricui, din motive bine întemeiate. Dar repet, în acest caz nu a fost vorba de aşa, pur şi simplu cererile nu au fost făcute atunci când trebuia“, ne-a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

  1. uta e numai una f… s. v. f..

    Raspunde
  2. gunoiul de falca ,niciodata nu se va considera vinovat de ceva , el nu greseste , si tot ce face face perfect , dar totdeauna unii nesimtiti vor gasi de cuvinta sa il critice

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.