Primăria, Enel și ELBA aruncă mâța moartă de la unii la alții cu privire la întreruperile de curent din Alfa

Primăria, Enel și ELBA aruncă mâța moartă de la unii la alții cu privire la întreruperile de curent din Alfa

După ce mai mulți cetățeni din Alfa ne-au semnalat faptul că furnizarea energiei electrice a fost întreruptă chiar și de 30 de ori pe zi, am încercat să aflăm ce s-a întâmplat.

D.R. a declarat pentru NewsAr.ro că i-a contactat pe cei de la Enel care i-au spus că de vină e Primăria și ELBA, compania care lucrează la modernizarea iluminatului public.

Primăria ne-a informat că, potrivit companiei ELBA, în cartierul Alfa s-a lucrat astfel:
– str. Luceafărului – 05.07.2016;
– str. Cărămidarilor, str. Luceafărului, str. Tunarilor – 06.07.2016;
– str. Zorilor – 21.07.2016, dar FĂRĂ întreruperea alimentării cu energie electrică.

De asemenea, ni s-a mai spus că în cazul unor asemenea lucrări, ELBA solicită furnizorului Enel să facă întreruperile de curent când este cazul și să dea un aviz. În plus, potrivit Primăriei, reprezentanții Enel trebuiau să-i anunțe pe cetățeni dacă știau că se va lua curentul.

Locuitorii din Alfa spun că s-a luat curentul de zeci de ori, Enel spune că e vina Primăriei și a companiei ELBA, iar cei de la ELBA susțin că nu a existat nici o întrerupere de curent.

Noi ne întrebăm, cine va răspunde în cazul în care cetățenii au suferit pagube materiale la aparatele electronice în urma acestor întreruperi repetate de curent, care „au avut, dar n-au avut loc”?

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.