Primăria, somată să clarifice DEMISIA directorului Tămaş: „Aşteptăm mai multe lămuriri din partea primarului GHEORGHE FALCĂ”

Primăria, somată să clarifice DEMISIA directorului Tămaş: „Aşteptăm mai multe lămuriri din partea primarului GHEORGHE FALCĂ”

PSD Arad atrage atenţia, într-un comunicat de presă, asupra demisiei directorului economic al Primăriei Arad, Petru Tămaş.

„Am luat act cu toţii de demisia domnului Tămaş, dar nu au fost lămurite circumstanţele acestei demisii. Astfel, s-a dat frâu liber zvonurilor şi speculaţiilor, cu privire la fapte grave care se petrec în Primăria Arad. Concret, se vorbeşte despre refuzul acestuia de a accepta o serie de ilegalităţi şi de faptul că a cedat în faţa acestor presiuni nu prin asumarea ilegalităţilor, ci prin gestul de onoare al demisiei. Aşteptăm mai multe lămuriri din partea primarului Gheorghe Falcă pe această temă, mai ales că vârsta directorului Tămaş şi cariera îndelungată în instituţie exclud varianta relansării carierei”, a declarat consilierul municipal Gheorghe Săplăcan.

„Această demisie trebuie coroborată cu tot mai multe voci ale angajaţilor Primăriei care reclamă presiuni şi abuzuri asupra lor, fără să aibă totuşi curajul de a le denunţa public. În acest context, demisia directorului Petru Tămaş este îngrijorătoare şi trebuie însoţită de explicaţii din partea primarului Falcă”, a mai spus Gheorghe Săplăcan.

  1. cainii latra caravana trece

    Raspunde
  2. Băi tâmpiților, demisia este un act unilateral în urma căruia nimeni nu este obligat să dea explicații, cu atât mai puțin angajatorul (Primăria Arad). Dacă vreți să aflați motivele demisiei, întrebați-l pe domnul Tămaș. Deși ar fi fost mai frumos din partea voastră să-l lăsați în pace pe săracul om, nu să-l implicați în scandalul vostru politic de prost gust.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.