Primăria vrea să achiziţioneze terenul de la Tricoul Roşu. Ce intenţionează municipalitatea să facă acolo

Primăria vrea să achiziţioneze terenul de la Tricoul Roşu. Ce intenţionează municipalitatea să facă acolo

Primarul Gheorghe Falcă a prezentat public intenția municipalității de a achiziționa terenul fostei fabrici Tricoul Roșu. Administraţia locală intenţionează să achiziţioneze terenul de la proprietarii acestuia pentru a-l transforma într-un parc. Anunțul a fost făcut la ceremonia de deschidere a anului şcolar de la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”, situat în vecinătate.

„Este un proiect urbanistic foarte important pentru toată zona centrală. Proiectul a fost propus executivului de domnul consilier municipal Bogdan Boca. Suntem în faza de analiză tehnico-economică. Propunerea este de amenajare a unui parc al Unirii. Credem că ar putea să fie varianta de amplasament pentru Monumentul Marii Uniri, care să-i satisfacă pe toți arădenii. Desigur, cu condiția ca Ministerul Culturii, ca finanțator al lucrării artistice, să fie de acord. Un alt aspect important propus pentru noul parc este ca zona din vecinătatea Liceului de Arte «Sabin Drăgoi» să fie dedicată activităților didactice și artistice ale liceului, cu amenajări adecvate”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

  1. minciuni. Falca a intrat in precampanie electorala si se viseaza deputat si ministru. mizeaza pe faptul ca aradenii sunt prosti si usor de amagit.

    Raspunde
  2. Falcă e primar de mai bine de 8 ani, deci arădenii sunt FOARTE ușor de prostit. Q. E. D.

    Raspunde
  3. Ce Boca mai Gogule.Este o vrajeala tipica de a ta.Probabil mai faci un studiu de fezabilitate pe un sac de bani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.