Primarii PSD, trimiși să ceară bani de la Consiliul Județean Arad

Primarii PSD, trimiși să ceară bani de la Consiliul Județean Arad

În ultimele zile mai mulți primari PSD au ieșit public acuzând lipsa banilor pentru investiții.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, primarii PSD din Pâncota, Beliu, Săvârșin, Șiștarovăț, Felnac au înțeles, în sfârșit că, prin votul parlamentarilor PSD de Arad localitățile lor au rămas fără zeci și sute de mii de euro iar investițiile planificate nu mai pot fi realizate.

„În disperare de cauză, primarii au apelat la parlamentarii PSD să recupereze banii pe care i-au pierdut prin votul lui Todor, Tripa, Căprar și Fifor. Parlamentarii i-au trimis să ceară bani de la Consiliul Județean Arad, numai că CJA a pierdut peste 11 milioane de euro din cauza lor, din totalul de 45 de milioane pierduți de toate localitățile județului”, a declarat Iustin Cionca.

Guvernul PSD a alocat Consiliului Județean 11,8 milioane de lei pentru investițiile primăriilor din județ, când necesarul ar fi fost de peste 150 de milioane de lei.

Conducerea Consiliului Județean Arad a avertizat în repetate rânduri că fiecare localitate din județ va pierde sume importante din cauza parlamentarilor PSD, ceea ce s-a și întâmplat.

„Am chemat primarii PSD alături de noi să le ceară parlamentarilor lor să fie corecți față de Arad. Nu au vrut, au motivat că le-au promis parlamentarii PSD că vor avea suficienți bani. Domnii primari au refuzat să ia atitudine și atunci când i-am informat că județul, inclusiv localitățile lor, a pierdut 45 de milioane de euro din cauza votului PSD pe Legea Bugetului. Am înțeles din atitudinea primarilor PSD că sunt mulțumiți de bugetul lor, de banii de care dispun și că nu au nimic să le reproșeze colegilor lor din PSD care au sărăcit județul Arad. Înțeleg că cetățenii din Pâncota, Beliu, Săvârșin, Șiștarovăț, Felnac sunt supărați fiindcă au așteptat respect dar au primit bătaie de joc de la PSD. Îmi pare rău că au crezut PSD-ul și au fost mințiți! Îi asigur pe arădeni că la nivelul Consiliului Județean Arad vom continua să luptăm pentru interesele lor și nu ale altor județe, așa cum fac cei de la PSD”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.