Primarul de la Zăbrani: „Centrul de Permanență, o DOVADĂ DE RESPECT față de comunitatea noastră!”

Primarul de la Zăbrani: „Centrul de Permanență, o DOVADĂ DE RESPECT față de comunitatea noastră!”

Primarul comunei Zăbrani Marian Toader face demersurile necesare pentru înființarea unui    Centru Medical de Permanență la nivelul comunei.

De curând, vicepreședintele CJ Arad Claudia Boghicevici, împreună cu consilierul județean dr. Corina Crișan, au inițiat o caravană de informare a administrațiilor publice din județ, în vederea promovării Centrelor de Permanență.

„PNL este sensibil la nevoile oamenilor. Răspundem acestei inițiative, pentru că este o dovadă de respect față de comunitatea noastră, cetățenii din comuna Zăbrani. Un astfel de Centru de Permanență asigură rapiditate și eficiență în consultațiile medicale de bază, și chiar în unele tratamente minore. Nu e nevoie ca pentru orice afecțiune oamenii să se deplaseze la Arad, sunt lucruri care pot fi rezolvate acasă, iar Primăria se implică în această problemă, prin susținerea medicilor de familie”, a declarat primarul comunei Zăbrani.

În urma acestui demers, comuna Zăbrani devine una dintre puținele comune de la nivelul județului Arad care dispun de Centru Medical de Permanență. În perioada următoare, alte localități vor intra în program, pentru ca județul Arad să dezvolte o rețea funcțională și performantă de Centre. Asistența medicală este oferită gratuit în cadrul acestor centre, fără bilet de trimitere.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.