Primarul Falcă, despre deputatul Măduţa: „Se lasă luat de val și nu conștientizează ce declară”

Primarul Falcă, despre deputatul Măduţa: „Se lasă luat de val și nu conștientizează ce declară”

Gheorghe Falcă, co-preşedinte al PNL Arad, este de părere că deputatul PSD Flavius Măduța nu are pic de responsabilitate și de respect față de funcția pe care o ocupă, lăsându-se luat de val ori de câte ori are ocazia să facă vreo declarație publică și neconștientizând ceea ce declară.

„Observ că domnul deputat Măduța tinde să folosească diferite cuvinte, de genul <obsedat>, inadecvate unei funcții precum cea pe care acesta o ocupă. Nu este pentru prima oară când acest domn parlamentar dovedește că nu are pic de responsabilitate și de respect față de funcția de parlamentar. Se pare că acesta, ori de câte ori are ocazia să facă vreo declarație publică, se lasă luat de val și nu conștientizează ce declară. Vedem că în ultima sa <escapadă> publică, domnul deputat Măduța s-a lăsat din nou luat de val și a declarat că Guvernele Boc și Ungureanu au tăiat finanțarea pasajelor de pe Șoseaua de Centură a municipiului Arad. Nimic mai fals! În primul rând, nici măcar inconștiența nu îl mai scuză pe domnul Măduța atunci când vrea să-i mintă pe arădeni că nu Guvernul Ponta a tăiat finanțarea pasajelor. În al doilea rând, într-un moment de rătăcire, domnul Măduța nu poate să se hotărască pe cine să dea vina, pe Guvernul Boc, sau pe Guvernul Ungureanu, sperând probabil că arădenii vor uita că de fapt Guvernul Ponta a tăiat tot ce se putea atunci când a venit vorba de municipiul și județul Arad. Și dacă a uitat, îi aducem noi aminte domnului deputat că, spre deosebire de el și de Guvernul PSD, care n-au făcut absolut nimic pentru arădeni, noi am reușit să facem autostrăzi, am reușit să ne apucăm de linii de tren de mare viteză, am reușit modernizarea Șoselei de Centură a municipiului Arad, am modernizat sediile Direcției Sanitare Veterinară Arad, Direcției de Mediu și Casei de Pensii, iar lista poate continua, în vreme ce domnul Măduța și ai săi colegi din PSD n-au făcut absolut nimic pentru arădeni”, a declarat Gheorghe Falcă.

În același timp, co-președintele PNL Arad spune că Flavius Măduța este ipocrit atunci când se laudă că a rezolvat problema revoluționarilor arădeni și că a repus Aradul pe harta orașelor revoluționare.

„Faptul că domnul Măduța vine și se laudă că el a rezolvat problema revoluționarilor arădeni și repunerea Aradului pe harta orașelor revoluționare este doar o nouă dovadă de ipocrizie. Înainte să se laude că a rezolvat aceste probleme, trebuia să le spună arădenilor că că tot ei, tot PSD și tot Guvernul Ponta, au creat aceste probleme. Guvernul Ponta a încercat anul trecut să scoată Aradul de pe harta orașelor revoluționare prin Ordonanța de Urgență nr. 95/2014. Deci, tot ceea ce au făcut acești oameni a fost să repare ceea ce tot ei au stricat. Și asta după ce tot PNL, prin intervenția publică a domnului Adrian Nițu, a atras atenția asupra acestei nedreptăți. Iar mai apoi, abia la zece zile mai târziu, s-a trezit și domnul Măduța din hibernare, probabil constrâns de opinia publică”, a mai declarat co-președintele PNL Arad.

  1. HAHAHA! Pai ma baiatule ba, tu si cu piticul de Boc ati vrut sa desfiintati judetul ma! SA DESFIINTATI JUDETUL! Cum naiba sa mai deschizi gura aia de mincinos. Esti dus cu pluta…

    Raspunde
  2. Dar cu Aeroportu !!!!Falcoonetii mare mizerabil mai esti..daca vroia sa faca pasajele de ce nu a atras fonduri Europene ….va zic ca deacolo nu se poate jagmani….!!dar vrea sa faca din bugetul local ,marlanie m ai mare nu se poate nu destul este Aradeanu Dator pina cand …….

    Raspunde
  3. Maduta primar ! sa crape Falcao-crapao de ciuda !

    Raspunde
  4. falcă din pacate ai devenit un politruc rasuflat care nu a invatat nimic din esecul pdl.te razboiesti încontinuu cu niste deputati care oricum nu au prea mare valoare nici in arad nici la bucuresti si aradul a devenit cel mai anost si saracacios oras din vestul tarii.

    Raspunde
  5. Noi il vrem pe Chesa la municipiu , baiatul are curaj .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.