Primarul Florin Dema a dat PNL pe PSD: „Oamenii mi-au spus că pot candida şi de la Partida Rromilor”

Primarul Florin Dema a dat PNL pe PSD: „Oamenii mi-au spus că pot candida şi de la Partida Rromilor”

Alianţa Creştin Liberală Arad pierde primari pe bandă rulantă, în favoarea PSD.

Astfel, încă un edil şef arădean şi-a părăsit formaţiunea politică în care a activat până acum, trecând la PSD. S-a întâmplat astăzi, când Florin Dema, primarul comunei Şimand, a renunţat la calitatea de membru al PNL şi s-a înscris în PSD. L-a urmat şi viceprimarul Mircea Para şi, probabil, în viitorul apropiat şi câţiva consilieri locali.

Motivul pentru care Florin Dema a renunţat la PNL şi a optat pentru PSD este simplu: „Am ales să trec la PSD pentru a reuşi să fac ceva pentru comună. La ora actuală nu se mai poate circula în condiţii civilizate pe nici o stradă din Şimand. Îmi pare rău, pentru că am avut o relaţie bună cu conducerea partidului, dar eu trebuie să las ceva în urmă, să face ceva pentru comunitate. Or, cei de la PSD mi-au promis fonduri pentru infrastructura comunei. Deocamdată sunt doar promisiuni, dar am încredere că ele se vor materializa. Dacă nu, dezamăgirea mea vizavi de clasa politică va fi cu atât mai mare”, a spus Florin Dema.

Acesta a declarat că a fost încurajat de cetăţeni pentru a întreprinde acest demers. „Oamenii mi-au spus că pot candida şi de la Partida Rromilor, numai să fac ceva pentru comună”, a spus Dema.

  1. HAHAHAHA !!!!
    „Am avut o relatie buna cu partidul”
    Asa de buna o fost incat distinsul primar a trecut la PSD…
    Sigur Ponta o sa asfalteze tot Simandu….O sa faca Psd-ul un drum direct Simand-Mocrea, drum Expres, conform Masterplanului lui Rus…..

    Raspunde
  2. rusine Dema te-au ajutat Cristina si Calimente si acum le intorci spatele

    Raspunde
  3. dreptate si adevar 3 octombrie, 2014, 10:26 pm

    Nu se trădează prieteni niciodată daca ai demnitate sau Jura ,Vidran , Calin Abrudan ( cel care făcea legătură cu Bucerestiu ) sau Cristina pentru tine primare sunt ,,gunoaie ” ? Nu uita – așa dai așa primești –

    Raspunde
  4. Bine ca te.ai lepadat de tradatorii aia ce au vandut pnl la pdl. Sper sa aiba si alti primari curajul tau.

    Raspunde
  5. Cine vorbeste de tradare ,cei care au tradat peste 7 milioane de romini

    Raspunde
  6. Problema este ca noi simandani am tot dat la pnl si am primit 0.Toti de la primar vor, sa le dea o mina de ajutor.Este greu numai cu culoare ,albastra,portocalie ,rosie sau cum o fi .Nici d-nul Jura,Abrudan,Vidran si alti nu au dat scorul de 70% pentru d-nul Cristina si d-nul Calimente la Simand.A fost un singur OM,pentru care oamenii au votat DEMA FLORIN LIVIU.Nu stim care pe cine a tradat.

    Raspunde
  7. Fiecare merge acolo unde se simte mai bine. Un penal, intre penali. E ceva firesc! Daca Falca era condamnat, asa cum merita, penalul ramanea in alianta. Acum s-a alaturat celor ca el. Lucaci, Caprar, Ilie Chesa si mai cativa smecherasi. Acum sunt tovarasi. Spaga, bani si smecherii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.