Primarul Gheorghe Falcă, IMPLICAT într-un ACCIDENT RUTIER! UPDATE: SEMNE DE ÎNTREBARE

Primarul Gheorghe Falcă, IMPLICAT într-un ACCIDENT RUTIER! UPDATE: SEMNE DE ÎNTREBARE

Primarul Gheorghe Falcă a fost implicat într-un accident de circulaţie. Potrivit primelor informaţii, acesta se afla la volanul maşinii Primăriei Municipiului Arad iar evenimentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu. În accident au fost implicate trei autovehicule. Incidentul nu a fost raportat la Poliţie.

„La originea evenimentului a fost manevra unui șofer care s-a soldat cu tamponarea autovehiculului condus regulamentar de primar și acroșarea unui taximetru, care a fost împins în afara carosabilului. Nici o persoană nu a fost rănită în incident, pentru soluționare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

UPDATE/ Accidentul ridică MARI SEMNE DE ÎNTREBARE!
Potrivit surselor noastre, accidentul în care a fost implicat primarul Gheorghe Falcă este unul cât se poate de serios, prin prisma faptului că, având şofer angajat, edilul şef al Aradului nu avea ce să caute la volanul maşinii instituţiei.

În altă ordine de idei, potrivit unor specialişti în asigurări, având în vedere că în accident au fost implicate trei maşini nu se putea face constatare amiabilă, fiind nevoie de proces verbal întocmit de Poliţie.

  1. bine ca ati dat update ca alttfel era o stire banala

    Raspunde
  2. Cum adică „nu avea ce să caute la volanul maşinii instituţiei” ??? Unde mama dracului scrie că şefu’ nu are voie să-şi conducă maşina, dacă şoferul are liber, e bolnav, sau altă treabă ??? Proşti vi-s, mă…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.