Primele ŞAPTE REZULTATE ale negocierilor dintre PNL şi PDL. Vezi care sunt!

Primele ŞAPTE REZULTATE ale negocierilor dintre PNL şi PDL. Vezi care sunt!

Deputatul Andreea Paul a prezentat, într-un comunicat de presă, cele şapte rezultate ale negocierilor dintre PDL și PNL.

„Emoția s-a transformat în speranța dreptei. Unirea PDL – PNL aduce puterea lucrului bine făcut pentru România. Deciziile mari, evident, cer curaj și viziune. Le avem. După două întâlniri, avem și primele şapte decizii concrete”, a declarat Andreea Paul.

Iată care sunt acestea, în opinia sa:

„1. Un proiect de dreapta unic de țară și care va produce evenimente săptămână de săptămână.

2. Un candidat unic la alegerile prezidențiale din toamnă, desemnat printr-o cercetare sociologică amplă și un sondaj efectiv legat de cel care poate conduce mai bine proiectul de țara pentru România.

3. Colaborarea imediată în grupurile parlamentare pentru armonizarea proiectelor de lege comune și a votului – comisia este formată din 2 cu 2 lideri ai grupurilor parlamentare PDL și PNL de la Camera Deputaților și Senatului.

4. Asigurarea majorităților locale între PDL și PNL peste tot unde se poate.

5. O comisie unică PDL-PNL pentru discuțiile cu FMI care va avea loc miercurea viitoare și o comisie comună pentru justiție și întărirea statului de drept.

6. O comisie unică de comunicare (formată din 3 plus 3 membri). Joi, 5 iunie 2014 a avut loc prima conferință de presă locală comună PDL-PNL București, susținută de Eugen Nicolaescu și Mihai Atănăsoaei.

7. Ambele partide pot face fuziuni prin absorbție cu alte partide, cu condiția să ne pre-anunțăm reciproc. Așadar, ușile dreptei sunt deschise tuturor celor care vor să contribuie la UNIFICAREA DREPTEI prin fapte, nu prin vorbe.”

„Toate județele iau măsuri pentru funcționarea dreptei unite, iar pentru eventualele dezacorduri locale ce ar putea să apară, s-a construit o comisie mixtă de mediere la nivel central”, a mai adăugat deputatul PDL Andreea Paul.

  1. Iata ,concret ceva!
    Felicitari!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.