PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Hrană caldă pentru „Adăpostul de noapte” din Arad

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Hrană caldă pentru „Adăpostul de noapte” din Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a fost oferită hrană caldă, în data de 31 iulie 2016, celor 50 de persoane de la „Adăpostul de noapte” din Arad.

Centrul social arădean este deschis pentru persoanele fără adăpost, numai pe durata nopţii în perioada sezonului cald. Aceste acțiuni social-filantropice vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, pentru a le asigura alimentația necesară, aducând o licărire de nădejde în sufletul lor.

„Adăpostul de noapte” se adresează cu precădere acelor persoane de favorizate, fără adăpost, aflate în stare de risc social ridicat. Hrana caldă a fost dăruită de către instituții de drept privat de profil alimentar, specializate în pregătirea și transportul hranei gătite.

Faptele de milostenie sau de filantropie sunt gesturi simple, care aparține vieții de toate zilele, permițând să se recunoască fața lui Iisus pe fața atâtor persoane. Învățătura lui Iisus ne îndeamnă să fim ucenicii Săi și martori ai milostivirii. De fapt, milostivirea lui Dumnezeu este o veste adusă lumii: dar fiecare creștin este chemat să experimenteze personal această veste. În Hristos, Dumnezeu revarsă milostivirea Sa fără limite până acolo încât face din ea „milostivirea întrupată”.

Arhim.Teofan Mada, vicar administrativ eparhial, coordonator de proiect

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.