PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Seară plină de bucurie

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Seară plină de bucurie

La Arad a avut loc în perioada 6 – 9 iunie 2016 o serie de manifestări cultural-educative ale Şcolii Populare de Arte. A fost un prilej ca tinerii care studiază artele – cale a frumuseții să încânte spectatorii care le-au trecut pragul. Au fost spectacole de muzică: s-au auzit voci şi instrumente, a fost muzică populară, clasică; a fost pictură.

Joi seara, 9 iunie 2016, scena Centrului Cultural Județean a aparţinut Trupei „Har” şi sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Repertoriul ales a fost unul inspirat, care a încântat publicul: Caragiale. Bucurie şi ropote de aplauze au însoţit fiecare din momentele din care a fost compus spectacolul. Fiind zi de sărbătoare, gazdele au avut şi un invitat: Trupa de teatru „Nicopoconstantinopolipitavicescovici”, formată din elevi ai Colegiului Naţional „Moise Nicoară”. Aceştia au prezentat un spectacol intitulat „Simplu!”, folosind ca pretext un amuzant exerciţiu de dicţie. Ambele trupe au fost coordonate de profesoara Oltea Blaga.

O mulţime de copii minunaţi pe care i-a reunit joi seara dragostea de frumos. Bucuria se putea citi atât pe faţa publicului cât şi pe cea a copiilor care şi-au interpretat rolurile cu multă dăruire. A fost, aşa cum spunea un spectator la final, o seară care a încărcat participanţii cu o energie frumoasă. O seară plină de Har!

Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.