Global Records, casa de discuri a unor artiști precum INNA, Antonia și Carla’s Dreams, lansează o piesă cu doi ARĂDENI

Global Records, casa de discuri a unor artiști precum INNA, Antonia și Carla’s Dreams, lansează o piesă cu doi ARĂDENI

Global Records lansează o piesă cu sound internaţional cu artişti români. Pe lângă artiştii de top din echipa Global Records se număra mai nou şi doi artiști arădeni.

Este vorba despre Vibe Drops, rebranding al proiectului Dj Take, care lansează piesa „Rose on Fire” feat. Chriss Grey & Anna.

„Vibe Drops este proiectul meu de suflet la care țin foarte mult, am dorit nespus să-l lansez cu ani în urmă. Îmi pun foarte multă speranță și încredere în acest proiect, mai ales că fiecare piesă va fi o experință nouă și va avea mereu alte trăiri și stări. Sper că piesele mele vor fi mereu diferite, nu îmi doresc să am un tipar standard, vreau ca de fiecare dată să mă autodepășesc și să creez ceva frumos şi plăcut, cu un sound internațional”, declară artistul de la Vibe Drops.

Chriss Grey care este născut și locuiește în Arad, a participat la X-factor în 2015 și a mai avut o piesă în topurile radio din Romania în 2009 alături de alt arădean Vasilescu Paul (LLP), piesa se numește „LLP & John Puzzle feat. Chriss-T – I miss you”, iar artista „Anna” se numește Mihăeș Ana Maria Alexandra și este din Timișoara.

Lyric video-ul piesei „Rose on Fire” poate fi urmărit aici, youtube link: https://youtu.be/AOlpJJ0z86E

  1. Si Chriss Grey este din Arad, iar Anna e din TImisoara

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.