Primul efect al ordonanţei privind migraţia politică: Consilierii locali ai PDL Tîrnova au trecut la PSD!

Primul efect al ordonanţei privind migraţia politică: Consilierii locali ai PDL Tîrnova au trecut la PSD!

Profitând de ordonanţa privind migraţia politică, consilierii PDL de la Tîrnova Ignişca Emilia, Pelea Ioan, Suciu Ioan, Pascu Ioan şi Raţiu Mircea au semnat astăzi adeziunile la PSD. Principala motivaţie a acestora pentru gestul făcut este fuziunea dintre PNL şi PDL, care i-ar fi adus în aceeaşi echipă cu actualul primar al comunei, Florin Farcaşiu, cu care se află în conflict de mai mulţi ani.

„Atât noii membri ai PSD cât şi vechea echipă s-au opus în ultimii ani administraţiei conduse de Farcaşiu, caracterizată prin incompetenţă şi numeroase abuzuri săvârşite. Aceste abuzuri au fost constatate recent şi de către Corpul de control al primului ministru, care a sesizat la rândul său organele de urmărire penală. Reamintim faptul că Tîrnova este una dintre comunele în care nu s-a constituit USL, datorită opoziţiei pe deplin justificate a organizaţiei locale faţă de administraţia locală condusă de Florin Farcaşiu. Suntem convinşi că PSD va produce schimbarea mult aşteptată la Tîrnova şi va câştiga atât alegerile prezidenţiale cât şi alegerile pentru consiliul local”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

  1. bun deci se poate! va urma!

    Raspunde
  2. Pesedisti de tot rahatul. Ciuma rosie

    Raspunde
  3. asa e psd e de tot rahatul , dar inainte de asta a fost pdl de tot rahatul , si acum oare ,urmeaza ACL cu iohanis ( cel cu un singur N in frunte ) sa fie de tot rahatul si asta tot asa pana vine sfarsitul lumii !

    Raspunde
  4. multi vor mai pleca din PDL Arad la alte formatiuni politice asta datorita conducerii jalnice de la centru a organizatiei,in care totul se face dupa dictatura domnului Falca.Ceilalti membri ai conducerii centrale nu li se permit sa isi exprime pozitiile deoarece isi pierdeau mandatele de consilieri locali / judeteni dar acum cu aceasta OUG multi vor pleca,pentru ca s-au saturat de o dictatura de la venirea lui Falca la conducerea centrala.A adus PDL Arad intr-o situatie jalnica ,penibila dupa ce domnul Seculici a muncit ani la rand pentru a duce PDL Arad pe prima loc din tara ca si putere politica locala.

    Raspunde
    • AVETI DRETATE ,DAR TOT NOI MEMBRII DE RAND SINTEM VINOVATI PT. CA II PERMITEM LUI FALCA SA FACA CE VREA.

      Raspunde
      • Din pacate membrii de rand nu pot spune ceea ce vor ,sa faca ceea ce ar trebuii deoarece ti se cere demisia ori in alb ori directa.Din pacate multi si-au dat seama de calitatea de lider al PDL Arad a domnului Falca si au de gand sa ii paraseasca ideile dictatoriale in speranta ca dupa alegerile din noiembrie sa se traseze o linie si sa urmeze alegeri interne anul urmator.

        Raspunde
  5. Se pregatesc catusele pentru Farcasiu.

    Raspunde
  6. Acestia n-au fost niciodata PDL-isti adevarati.Daca erau PDL-isti se retrageau cu totul ,nu plecau la PSD. Sint doar pe interes.

    Raspunde
    • Dimpotrivă, asta e adevărata față a pedalezilor… Toți sunt pe interes. Dacă nu ajungeau la putere făceau și acum foamea. Sabia lui Damocles atârnă în sfârșit deasupra capetelor lor. La pușcărie le este locul tuturor pedeleilor

      Raspunde
  7. Chiar nu pot sa va inteleg de ce ati plecat la PSD,doar ati castigat alegerile,ati venit cu bilet de la Pistru sa-l votati pe Falca.Acum FALCA e! De ce plecati si nu stati langa FALCA…nu inteleg…zi Emilia,de ce?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.