Primul INCIDENT ELECTORAL la Arad: Cum îşi „respectă” PNL contracandidaţii

Primul INCIDENT ELECTORAL la Arad: Cum îşi „respectă” PNL contracandidaţii

Daniela Săbău, candidat independent la Consiliul Local Municipal, va sesiza Biroul Electoral de Circumscripţie după ce liberalii i-au ocupat poziţia de pe panourile de afişaj electoral.

„Am avut neplăcuta surpriză ca pe poziţia mea, care este cea de a treia de pe panourile de afişaj, să văd că au fost lipite afişe cu candidatul Gheorghe Falcă. Consider că este un abuz şi o lipsă totală de bun simţ din partea liberalilor să procedeze în acest fel, motiv pentru care voi face o sesizare la Biroul Electoral de Circumscripţie, mai ales că nu a fost un caz izolat, o greşeală, situaţia fiind aceeaşi pe panourile din mai multe locaţii: Primărie, Piaţa Mihai Viteazul, Podgoria şi Grădişte. Probabil aşa este şi în alte locaţii”, a declarat Daniela Săbău pentru newsar.ro.

Aceasta intenţiona să-şi lipească afişele în locul rezervat de pe panouri, dar nu putut-o face din cauza afişelor cu Gheorghe Falcă.

De remarcat, că incidentul – primul de acest fel semnalat în municipiul Arad – vine din partea unui partid care pretinde că-i „respectă” pe cetăţeni. Desigur că povestea cu respectul e doar un slogan, liberalii fiind primii care nu-şi respectă adversarii, după cum nu-i respectă, în realitate, nici pe arădeni.

  1. La Zarand PNL a lipit afișe pe toți stâlpii și pe pomi !

    Raspunde
  2. Sloganul PNL ”Aradul puternic, Cetățeni respectați” e foarte prost. Aradul nu este nici puternic și cetățenii nici pe departe nu sunt respectați, ci furați și mințiți, de fapt ca în toată țara.
    Iar afișul cu Falcă, zici că e Heinrich Himmler fără ochelari și banderolă pe braț, totuși are un pic de zâmbet( da parcă un zâmbet malefic) și în spatele lui lagărul Auschwitz-Birkenau.

    Raspunde
  3. Electoral, din afișaj se câștigă mult prea puțin față de energia depusă. Agresivitatea, tradusă prin prezența din abundență a afișelor în locurri dintre cele mai nepotrivite încearcă să suplinească lipsa de originalitate a candidatului precum și precaritatea acestuia.

    Raspunde
  4. Și apoi nu vorbim de liberali ci de o gașcă pripășită sub denumirea unui mare partid. Că între Falcă și Brătianu nu există nici un fel de legătură nu cred că mai sunt îndoieli. Între a se pune la dispoziție și a dispune e cale lungă.

    Raspunde
  5. Acest act de a avea cat mai multa popularitate in cu diferita afise si cu Sloganul PNL ”Aradul puternic, Cetățeni respectați” este tipic PDL care a fuzionat in PNL actual. Chiar este penibil.

    Remember the History,

    „Cetățeni respectați”

    Raspunde
  6. Din pacate asta a fost tot timpul politica promovata de pdl acum revopsit in pnl: agresivitate, aroganta si dispret fata de cetatean.

    Raspunde
    • Este adevarat ce spui,PDL-ul prin GEANINA PISTRU,MARIS,MORAR,CHIRILOV,MOSNEAG,TIPEI…au tradat si furat toate alegerile,si pe cele din propriul lor partid(vezi alegerile intre Falca si Iotcu) oameni de nimic,gunoaie publice. Numai in 5 iunie putem scapa de ei,lovind capul „FALCA”.

      Raspunde
      • Chirilov era sa fie arestata la Zona Libera fiindcă și a băgat mâinile în bani !!!! De ce nu scrie nimeni de ăsta? Știm noi foștii angajați și nu vom uita !

        Raspunde
  7. Falca trebuie sa dispara din Arad si sa nu i se mai pomeneasca numele!

    Raspunde
  8. Vasi liberalul 11 mai, 2016, 11:33 pm

    Raspicat si foarte clar ! Ciupe …..viitor Primar !

    Raspunde
  9. Ionel CIUPE un liberal adevarat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.