Principalele modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal, prezentate la CCIA Arad

Principalele modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal, prezentate la CCIA Arad

La solicitarea societăţilor comerciale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Direcţia Venituri a Primăriei Municipiului Arad şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, organizează vineri, 11 martie 2016, începând cu ora 11, la sediul CCIA Arad, de pe strada Cloșca, nr. 5, o informare cu privire la principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal. Vor prezenta Pavel Neamţiu, director al Direcţiei de Venituri, şi Fanica Perjariu, şefa serviciului Impunere persoane fizice, care vor expune principalele modificări aduse de Codul Fiscal, şi Daniel Manaţe, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, care va prezenta valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Fiecare prezentare are prevăzută o sesiune de întrebări şi răspunsuri, urmând ca la final să aibă loc o sesiune de networking.

Participarea la eveniment este gratuită şi poate fi confirmată până cel târziu în data de 10.03.2016, la adresa de email oana.socaci@ccia-arad.ro. Detalii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0730 188 296 (persoană de contact Oana Socaci).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.