PRINS de JANDARMI în timp ce FURA semnalizatoare rutiere

PRINS de JANDARMI în timp ce FURA semnalizatoare rutiere

Jandarmii au prins o persoană care fura, de pe stradă, semnale luminoase și stâlpi metalici, utilizate la semnalizarea corespunzătoare a străzilor.

„În noaptea de 6/7 octombrie, în jurul orei 1, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu pe linia menținerii ordinii și siguranței publice, a depistat o persoană care sustrăgea elemente de semnalizare stradală. Persoana a fost observată, pe o stradă situată în cartierul Alfa din municipiul Arad, în timp ce transporta, în brațe, patru stâlpi metalici și două plăci reflectorizante, utilizate la semnalizare stradală“, a declarat Emilia Fînață, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmeri Județean Arad.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, la verificări rezultând că este Adrian B., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

Adrian a precizat faptul că a sustras respectivele obiecte, cu intenția de a le valorifica la fier vechi, iar în acest caz, au fost întocmite actele de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.