PRINS în timp ce încerca să TREACĂ VAMA cu acte FALSE

PRINS în timp ce încerca să TREACĂ VAMA cu acte FALSE

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de un document de identitate românesc fals.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judetul Arad, s-a prezentat, în data de 14.01.2016, ora 13.00 pentru a ieşi din ţară, o persoană de sex masculin, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este fals, motiv pentru care bărbatul a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este Eugen I., în vârstă de 39 de ani din România, care a declarat că a obţinut cartea de identitate de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, contra sumei de 300 euro şi a recurs la acestă metodă deoarece şi-a pierdut documentele.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celui în cauză şi au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.