Probleme în vamă pentru un consilier judeţean: „Probabil aşteptau ceva, un cadou… nu ştiu!”

Probleme în vamă pentru un consilier judeţean: „Probabil aşteptau ceva, un cadou… nu ştiu!”

Daniel Negrea, consilier judeţean independent, reclamă faptul că a fost ţinut în vama românească fără nici o explicaţie, alături de cumnaţii săi, cetăţeni americani, pe care-i aşteptase la aeroportul din Budapesta.

„Am fost traşi pe dreapta în vamă, ni s-au luat documentele, şi am fost lăsaţi să aşteptăm. Şi am tot aşteptat să ne aducă documentele înapoi, să ne putem continua drumul, numai că aşteptarea s-a prelungit. Probabil că aşteptau ceva, un cadou… nu ştiu! Le-am cerut să ne spună ce anume se întâmplă şi ne-au răspuns că nimic, doar că trebuie să ne pună şi maghiarii ştampila. Într-un final, după ce le-am spus că sunt consilier judeţean, că nu este normal să fim trataţi aşa, au trimis pe cineva cu actele şi am putut pleca”, a declarat Daniel Negrea.

  1. Domnule Negrea, va faceti de rusine spunand ca sunteti consilier judetean. NU CUNOASTETI LEGEA!!! Insotitorii dumneavoastra nefiind cetateni ai unui stat membru UE, documentele de calatorie ale acestora, trebuie implementate in baza de date si stampilate, atat de politia maghiara, cat si de politia de frontiera romana, lucru ce implica asteptarea a catorva minute in vama. Ca urmare, stati linistit, nu astepta nimeni niciun cadou din partea dumneavoastra sau a oaspetilor de peste ocean…

    Raspunde
  2. corect
    noi asteptam dupa vize SUA pana ne saturam.
    Au stat si ei catve minute si sa umflat COLA in ei.

    Raspunde
  3. Macar daca ii tineau vreo doua zile!

    Raspunde
  4. Jenant acest onsilier! Cand merge in SUA de ce nu se simte ofensat ca sta chiar si o ora la intrarea in tara, chiar si cu viza in pasaport? Si politistii americani asteapta cadouri? De ce nu le spune si lor ca este consilier judetean? Jenant, Jenant, Jenant !!!

    Raspunde
  5. Deci domnul Negrea a cam facut trafic de influenta?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.