Problemele locatarilor blocurilor din Pâncota încep să-și găsească rezolvarea

Problemele locatarilor blocurilor din Pâncota încep să-și găsească rezolvarea

Conducerea Uniunii Locale a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad s-a întâlnit zilele trecute, la Pâncota, cu conducerea orașului și cu reprezentanții locatarilor din blocurile de locuințe din localitate, în cadrul unui proiect demarat de Consiliul Judeţean Arad.

„Această acţiune a avut ca temă principală înfiinţarea asociaţiilor de proprietari în oraşul Pâncota, unde există 12 blocuri de locuinţe construite între anii 1950-1990, clădiri care necesită reparaţii şi renovări precum şi creşterea performanţei energetice”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

În cadrul întâlnirii au avut loc informări cu privire la condiţiile, rolul precum şi avantajele  înfiinţării  asociaţiilor de proprietari.

ULAL la Pancota 2

„S-au supus dezbaterii diverse probleme ridicate de locatarii din Pâncota prezenţi într-un număr impresionant, probleme de convieţuire în condominii, de recuperare a debitelor, de găsire a unor soluţii privind sistemul de încălzire a clădirilor precum şi posibilitatea înscrierii în programul de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe şi accesarea de fonduri europene. Apreciem implicarea  Primăriei Pâncota în proiectele de creştere a confortului locativ”, a mai spus Dorina Lupșe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.