PERCHEZIŢII ale DNA la Arad! Procurorii, pe urmele fondurilor europene

PERCHEZIŢII ale DNA la Arad! Procurorii, pe urmele fondurilor europene

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2010 – 2012.
Potrivit unui comunicat de presă al DNA, „în cursul zilei de 26 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate pe raza județului Arad, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției Generale Antifraudă, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și din partea Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, se mai arată în comunicat.
„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, au mai precizat procurorii DNA.

  1. vor fi ridicati pestii cei mici , iar rechinii care au devorat la greu fondurile europene , vor fii neatinsi
    ca ,doar traim in rromanica !

    Raspunde
  2. sunt doar suspiciuni … dar suficient pentru a distruge imaginea unui om si a-l elimina astfel de pe lista pentru alegerile parlamentare …

    Raspunde
  3. uitati-va pe stiri pe surse.evorba de Toader de zabrani si de un afacerist aradean.

    Raspunde
  4. Poate DNA_ul ar face bine sa mearga si pe la API

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.