Producătorii italieni de vin și ulei de măsline, INTERESAȚI să găsească un DISTRIBUITOR ARĂDEAN

Producătorii italieni de vin și ulei de măsline, INTERESAȚI să găsească un DISTRIBUITOR ARĂDEAN

O delegație alcătuită din oameni de afaceri italieni a avut o întrevedere cu conducerea Consiliului Județean, precum și cu cea a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad pentru a discuta despre o eventuală colaborare în vederea desfacerii de produse alimentare și băuturi specifice sudului Italiei.

Afaceriștii din provincia Puglia, orașul Foggia și împrejurimi fac parte dintr-o asociere de producători (Terre Federiciane) și sunt interesați să găsească în Arad un distribuitor de produse tradiționale italienești, paste, vinuri, ulei de măsline, legume în ulei.

„I-am primit cu interes pe oamenii de afaceri din Puglia, care consideră Aradul un areal propice dezvoltării afacerii lor. Le-am propus variante de business to business și business to client, urmând ca în perioada următoare să revină în orașul nostru pentru negocieri directe”, a precizat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici.

Producătorii din Puglia sunt interesați să-și dezvolte afacerea în Europa de Este, după ce aceleași produse au ajuns, deja, pe piețele din America de Nord și America de Sud.

„Suntem foarte plăcut surprinși de orașul Arad, de comunitatea italiană importantă de aici, de mediul de afaceri dinamic. Ne-am propus să venim în vestul României pentru că știm că aici există un mare potențial și produsele tradiționale sunt apreciate. Putem aduce în oraș alimente italiene de calitate superioară, realizate după vechile noastre rețete, într-una dintre cele mai spectaculoase regiuni gastronomice ale Italiei”, a declarat șeful delegației italiene, Luca Biscotti.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.