PSD Arad – BLAT cu Falcă sau CANDIDAT SURPRIZĂ!?

PSD Arad – BLAT cu Falcă sau CANDIDAT SURPRIZĂ!?

Faptul că PSD Arad nu şi-a anunţat până acum candidatul cu care va ataca Primăria Municipiului Arad în 2016 dă apă la moară cârcotaşilor care spun că social-democraţii ar fi bătut palma cu Gheorghe Falcă, astfel încât să nu-i strice acestuia planurile în ceea ce priveşte continuitatea unui reprezentant al PNL (de fapt, PDL) la cârma Aradului.

Pe de altă parte, sunt voci care spun că PSD va scoate din joben un candidat surpriză, capabil să-l bată pe reprezentantul PNL la alegerile locale de anul viitor.

Acestea fiind spuse, nici noi nu mai ştim ce să credem, darămite săracii arădeni…

  1. Blatul consta in incapacitatea PSD-ului de a avea un om de o minima valoare? Blatul consta in lipsa totala de material uman de valoare la PSD Arad, nu? asta da Blat! 🙂

    Raspunde
  2. nu au candidat. PSD e slab la Arad

    Raspunde
  3. Este nevoie de un aradean care sa tina la Arad.NU taxe si impozite cit de mari de la cei care ne-au rugat sa-i alegem.

    Raspunde
  4. La Arad este ca si la Cluj. Blat – pentru mentinerea PDL la Primarie. Falca isi va alege contracandidatul, cei de la PSD ii vor pupa mana si il vor trimite candidat pe cel ales de Falca, sa nu cumva sa iul incurce.

    Raspunde
  5. Ce ziceti de un candidat surpriza? Fost pe vremuri in echipa lui Falca dar, azi, unul dintre aprigii contestatari ai acestuia. In prezent nu e in tara!

    Raspunde
  6. Ati uitat cine l a facut pe Caprar Deputat !!!!!?????? Uitati cine a complotat impotriva reusitei lui Ciprian Luca !!!!!??????- aruncati o privire inapoi in timp sa vedeti apropierea politica si economica intre cei doi presedinti de filiala !!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.