PSD: Beneficiarii ştrandului, IGNORAŢI de administraţia Falcă

PSD: Beneficiarii ştrandului, IGNORAŢI de administraţia Falcă

PSD Arad acuză lipsa de respect cu care se raportează administraţia Falcă la arădeni, la beneficiarii ştrandului „Neptun”.

Consilierul municipal Marin Lupaş (foto) a declarat: „În ultima perioadă, au fost organizate mai multe dezbateri publice legate de modul în care trebuie să se dezvolte ştrandul în continuare. La aceste dezbateri publice au participat toţi beneficiarii ştrandului – tineri, pensionari, cei care au investit în ştrand. Toţi au spus administraţiei locale că nu este normal să majoreze preţul biletelor şi abonamentelor, în condiţiile în care sunt multe investiţii de făcut la ştrand. Toţi au arătat faptul că nu este nici o logică pentru care se încasează tarif pentru zona comercială. Însă toate aceste păreri au fost ignorate de administraţia Falcă şi se merge în continuare înainte cu proiectul de hotărâre prin care se majorează tarifele pentru bilete, pentru abonamente, pentru accesul în zona comercială.”

Marin Lupaş a mai adăugat: „Considerăm că acest dialog al surzilor este de fapt o jignire la adresa arădenilor, a căror opinii şi cerinţe sunt ignorate de către administraţia Falcă. În aceste condiţii, ne întrebăm ce rost mai are dezbaterea pe care a anunţat-o primarul Falcă, pentru noi poduri la ştrand? Constatăm că pentru administraţia locală există o singură opinie care contează, a primarului Falcă, absent de altfel de la dezbaterile legate de ştrand. Sperăm ca mâine, în CLM, consilierii locali vor ţine totuşi cont de opiniile exprimate de arădeni şi vor respinge majorarea tarifelor. O dată în plus, fac apel la foştii noştri colegi din USL să îşi respecte promisiunile şi electoratul şi să nu voteze majorarea tarifelor pentru bilete şi abonamente, cu atât mai mult cu cât au susţinut prin mesaje publice eliberarea ştrandului!”.

  1. titlul corect ar fi fost toti aradenii sunt ignorati de administratia Falca care face numai ce vrea. cacofonia e asumata in acest caz!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.