PSD a cerut tăierea a 150.000 de lei de la comuna Ghioroc

PSD a cerut tăierea a 150.000 de lei de la comuna Ghioroc

Realizarea unei parcări pentru punerea în valoare a plajei lacului Ghioroc a fost pusă în pericol astăzi la ședința de Consiliu Județean de consilierii PSD, care au solicitat tăierea sumei de 150.000 de lei, alocată acestui obiectiv, susține primarul comunei Ghioroc.

Realizarea acestei parcări a fost solicitată chiar de turiştii care anul trecut au fost la Ghioroc şi care s-au confruntat cu probleme legate de parcarea civilizată a maşinilor.

„Peste 65% din turiştii care ne-au vizitat au semnalat faptul că nu au unde parca.Plajele arată bine, dar trebuie amenajată şi parcarea, pentru a facilita accesul turiştilor”, a precizat primarul localităţii, Corneliu Popi Morodan (foto).

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad a precizat că investiţiile pentru amenajarea parcării lacului trebuie să continue, acesta fiind un proiect de succes la nivelul vestului României. „Vrem să depăşim piedicile puse de Opoziţie şi să dovedim că investiţia Consiliului Judeţean în «Proiectul Ghioroc» este un succes şi va fi în continuare o destinaţie de petrecere a week-end-urilor din această vară”, a subliniat Iustin Cionca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.