PSD, cotat cu prima șansă la alegerile parlamentare. Ce spun liderii politici arădeni

PSD, cotat cu prima șansă la alegerile parlamentare. Ce spun liderii politici arădeni

Liderii filialelor arădene ale principalelor partide au comentat, pentru NewsAr, rezultatele sondajului prezentat duminică de Avangarde, care plasează PSD pe primul loc în preferințele românilor, cu 10 procente peste PNL, în perspectiva alegerilor parlamentare.

În Parlament, alături de PSD și PNL, ar mai intra ALDE, PMP, USR și UDMR.

Dorel Căprar: „Realitatea sondajului va fi demonstrată odată cu rezultatele alegerilor din 11 decembrie”

Dorel Caprar-9 august 2016

„Sondajul Avangarde este real la această oră, iar până în ziua alegerilor veți vedea că procentul celor care vor vota PSD va fi mult mai mare. În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții PSD din teritoriu, dar și cu cetățenii la diverse acțiuni, este foarte clar că oamenii sunt sătui de guvernul tehnocrat și de măsurile propuse de cei de la liberali. Realitatea sondajului va fi demonstrată odată cu rezultatele alegerilor din 11 decembrie”, a declarat deputatul Dorel Căprar, liderul PSD Arad. (D.D.)

Mihăiță Calimente: „Cred că rezultatul PNL este umflat”

Calimente - ALDE

„Cred că rezultatul PNL este umflat, pentru că în sondajul prezentat de liberali nu au obținut acest scor. Rezultatul ALDE este real, dar eu cred că vom obține un rezultat cu două cifre la alegerile din 11 decembrie, având în vedere că PNL nu mai reprezintă nimic”, a spus deputatul Mihăiță Calimente, președintele ALDE Arad. (A.L.)

Florin Remețan: „Suntem optimiști”

Florin Remeţan

„Rezultatele sondajului ne fac să fim optimiști. Muncim de dimineața până seara, pentru că la alegerile parlamentare vrem să obținem cel puțin voturile de la locale, ceea ce va însemna că vom avea un procent mai mare în toamnă, când prezența la vot va fi mai redusă. Noi în permanență am crescut, de la o rundă de alegeri la alta, atât ca procent cât și ca număr de voturi”, a precizat Florin Remețan, președintele PMP Arad.

De remarcat, că Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, nu a dorit să comenteze rezultatele recentului sondaj Avangarde. (O.T.)

  1. singurul „umflat” esti TU !! Umflat de PROSTIE .

    Raspunde
  2. Realitatea va fi (ca totdeauna ) ca o ve-ti lua-n „freza” . Noroc ca tu nu prea ai freza , vorba ceea , parul destept ……

    Raspunde
  3. Auzi nea mi ha ha itza , da’ „rezultatu” alde cum e , REESHAPAT ????

    Raspunde
  4. rezultat cu două cifre 13 septembrie, 2016, 6:23 pm

    chiar mai multe cifre , 0, 111111 %

    Raspunde
  5. CAP RAR -u’ mai apare , unde-o fi purcar u’ ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.