PSD invită cetăţenii la şedinţa Consiliului Local Municipal, să vadă cine votează majorarea impozitelor

PSD invită cetăţenii la şedinţa Consiliului Local Municipal, să vadă cine votează majorarea impozitelor

Şedinţa Consiliului Local Municipal în care urmau să fie stabilite taxele şi impozitele locale a fost amânată pentru miercuri.

„Poate că decizia de amânare este una bună, pentru că toţi consilierii municipali mai au timp să se gândească. Trebuie să se decidă dacă vor asculta orbeşte ordinele cuiva sau dacă vor vota în interesul celor care i-au trimis acolo, în interesul arădenilor. Îi invităm pe toţi arădenii interesaţi să participe la şedinţa Consiliului Local Municipal de miercuri 2 decembrie, de la ora 11, să vadă cine votează pentru taxe şi impozite mai mari”, a spus președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Mă bucur să văd că în ultimele zile tot mai multă lume a observat că intenţia de majorare a taxelor şi impozitelor locale reprezintă voinţa primarului Falcă, nu este impusă de noul Cod Fiscal. În Parlament, am votat un Cod Fiscal în favoarea cetăţenilor, care propune un program de relaxare fiscală, nu biruri mai mari pentru români. PSD a spus tranşant că nu este oportun să majorăm taxele şi impozitele locale şi am pregătit prin consilierii noştri municipali amendamente prin care propunem ca taxele şi impozitele să nu crească anul viitor”, a mai declarat deputatul Dorel Căprar.

  1. Nu lasati d-ule Dorel Caprar pe impostorul si parvenitul asta de primar sa creasca impozitele faceti tot ce va sta in putinta pt. a opri aceasta majorare de impozite…..Noi ARADENII va ajutam anul viitor!!! Doamne ajuta!!!

    Raspunde
  2. Gogule tu sigur esti lingau….mi-am dat seama dupa cele afirmate….Poti linge mai departept. ca nu o sa ai nici o concurenta…..

    Raspunde
  3. Se doreste o axa Arad-Timisoara,pai cu asa impozite sintem pierzatori din start.
    Agenti economici impozit 1,5% in Arad,comparativ cu Timisoara 1%.Persoane fizice cladiri nerezidentiale Arad 1,3%,comparativ cu Timisoara 0,6%.
    Capitalul este un animal sperios si nu raspunde la comenzi politice,se duce unde gaseste cele mai favorabile conditii.In cazul de fata acele conditii nu sint in Arad.
    Cotele de impunere sint finale si nu sint influentate de rangul localitatii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.