PSD nu susţine majorarea preţului biletelor şi abonamentelor la Ştrandul Neptun

PSD nu susţine majorarea preţului biletelor şi abonamentelor la Ştrandul Neptun

Consilierii municipali PSD Ioan Dolha şi Tristan Mihuţa anunţă, într-un comunicat de presă, retragerea susţinerii exprimate în adunarea generală a acţionarilor SC Recons SA Arad, care stă la baza proiectului de hotărâre nr 83/30.03.2015 privind modificarea tarifelor în zonele de agrement Ştrandul Neptun şi Patinoarul Municipal Arad, prestate de SC Recons SA Arad – iniţiativa primarului, pus la transparenţă începând cu 2.04.2015.

Potrivit comunicatului, aceştia vor depune o cerere la CLM Arad în acest sens în cursul zilei de azi. „PSD Arad nu susţine niciun proiect de hotărâre care impune majorări de preţuri sau creşteri de taxe şi impozite. Mai mult, consilierii municipali PSD îi vor cere primarului Falcă explicaţii în numele arădenilor cu privire la iniţiativa de a majora preţul biletelor şi abonamentelor la ştrand, în condiţiile în care acesta a promis că trecerea ştrandului de la Primărie la SC Recons SA Arad nu va conduce la majorarea preţului pentru accesul în baza de agrement”, se arată în comunicat.

În acest caz, rămân ca susţinători ai proiectului de majorare a tarifelor de acces la ştrand doar reprezentanţii PNL în AGA de la Recons, respectiv Mariana Cismaşiu, Teodor Gligor şi Ioan Farcaş.

  1. le-a dat Dumnezeu mintea de pe urma…

    Raspunde
  2. de cand e gogu primar , se facut tot posibilul ,ca aradenii sa fie indepartati de pe strand , si asta se urmareste si in prezent . prin taxe de intrare la bazine marita la 13 lei ,iar faptul ca se plateste aceea taxa de pod de 3 lei va duce la falimentarea firmelor private .

    Raspunde
  3. cu ce se ocupa politicienii romani !pretul la bilete pe strand …votati’i fraierilor poate va dau si o bere pe gratis!

    Raspunde
  4. unde dai si unde crapa 5 aprilie, 2015, 9:47 am

    Pai astia de la PSD nu si-au dat seama ca nu mai avem strand, ca in loc de strand avem avem ca la zoo mai multe custi si in ele oratanii (animale de casa).
    Daca PSD-ul asta de 2 bani ar avea macar un singur om, unul singur, ar afla ca gardurile au distrus strandul si nu tariful de intrare, ca tarifarea pe timpul noptii face strandul sa se transforme dintr-un ansamblu complex de functii de divertisment intr-o mizerie meschina de functii separate care ciuntesc intregul.
    Reflexele bolsevice ale taranoiului din Brad, apucaturile de securist si tortionar sunt singurele care pot jstifica gardurile alea arbitrare care ne transforma pe noi cetatenii din calitatea de proprietari in calitatea de milogi, de slugoi carora li se da voie de jegul de primar sa circule pe bani multi si limitat intre custi. Suntem in plin scenariu de depersonalizare, de indobitocire si de umilire constanta.
    Fraierilor, pretul este un detaliu, strandul nu mai este un strand, ci mai multe cotete neterminate.
    Recomand celui care-i va fi contracandidat lui Falca sa se angajeze ca va desfiinta gardurile (se pot pastra garduri mici, de 1m pentru protejarea copiilor in spatii din jurul bazinelor de copii) si ca va desfiinta tariful de intrare dupa ora 21,00. Va atrage atentia si votul tinerilor si nu numai.

    Raspunde
  5. Bine au facut. Falca iar a fugit de raspundere. Dupa ce a fost ideea lui `stralucita` sa administreze Primaria strandul, de l-a segmentat mai ceva ca intr-o puscarie, a venit cu o alta idee `stralucita` de a-l da la Recons si hop compania trebuie sa mareasca preturile ca sa nu iasa in pierdere. Vai si-amar! Pana cand mai trebuie sa-l suportam pe tampitul asta de primar? PANA CAND?!

    Raspunde
  6. pai gogu nu a avut strand la brad.asa crede el ca se face cu un strand.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.