PSD: „Primarul Falcă merită amendă pentru debranşările de la CET!”

PSD: „Primarul Falcă merită amendă pentru debranşările de la CET!”

Amenzile pe care administraţia Falcă a decis să le aplice arădenilor care se debranşează de la CET sunt aberante, afirmă reprezentanţii PSD Arad într-un comunicatd e presă.
„Arădenii nu fac investiţii de mii de lei în centrale de apartament pentru că nu au ce face cu banii. Arădenii fac acest efort pentru că sunt nevoiţi să suporte un preţ absurd al cheltuielilor de întreţinere, în condiţiile în care stau şi în frig iarna. Noi am atras atenţia de mai multe ori asupra acestei situaţii dramatice, care face iarna de nesuportat pentru mulţi arădeni. Pentru că administraţia Falcă a tăiat subvenţiile pentru gigacalorie şi pentru că nu a făcut investiţii pentru reducerea pierderilor de energie, arădenii suportă un preţ aproape dublu faţă de bucureşteni. Asta în condiţiile în care bucureştenii au venituri în medie mai mari. Noi am cerut de mai multe ori creşterea subvenţiei pentru gigacalorie, dar am fost refuzaţi de mai multe ori de Gheorghe Falcă. Arădenii se debranşează de la CET din vina autorităţilor locale şi nu este deloc corect să fie urmăriţi şi amendaţi de către Primărie. Gheorghe Falcă are direct responsabilitatea acestei situaţii, degeaba a delegat sarcina de amendare altor persoane. De fapt, Gheorghe Falcă merită o amendă din partea arădenilor pentru debranşările de la CET şi pentru modul nepăsător în care a tratat timp de 10 ani problema cheltuielilor de întreţinere”, a spus Marin Lupaş, consilier municipal PSD Arad.

  1. Mizerie socialista.
    Voi pesedeii ati solicitat de multe ori cresterea subventiei pe gigacalorie, adica ati cerut ca si cei care au bani si cei care nu au, sa plateasca mai putin. Masura paguboasa si injusta.
    De ce nu ati cerut cresterea ajutoarelor de incalzire pentru cei care au probleme reale, doar pentru astia nu si pentru cei care au suficienti bani.
    De ce nu v-ati opus cand s-a votat prin HCLM interdictia de debransare. De ce nu v-ati opus cand s-au facut numiri in CA a CET a consilierilor PSD si de ce odata in CA nu ati avut in vedere interesul aradenilor ci pe acela al CET (instrument de spoliere a cetateanului)?
    De ce nu spuneti ca sunteti la guvernare si va purtati ca si cum ati fi in opozitie? Unde sunt alocarile bugetare sau liniile de finantare nerambursabila pentru reabilitarea termica CET-urilor?
    Unde sunt scutirile de impozite pentru investitiile facute de persoanele fizice pentru energia verde?
    De fapt nici PSD si niciun al partid politic nu si-a batut capul decat de cum sa profite de banii luati cu japca de la oameni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.