PSD: Primarul Falcă recunoaşte că a greşit în privinţa zonei comerciale a ştrandului „Neptun”

PSD: Primarul Falcă recunoaşte că a greşit în privinţa zonei comerciale a ştrandului „Neptun”

Ieşirea publică a primarului Falcă referitoare la „regândirea ştrandului este o recunoaştere a faptului că a greşit când a perceput un bilet de acces în zona comercială a bazei de agrement”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

„PSD susţine din 2011 renunţarea la biletul de acces în zona comercială a ştrandului. Noi am explicat încă de atunci că arădenii sunt taxaţi în mod nejustificat. Mai mult, prin stabilirea unui preţ de acces la terase, s-a contribuit la distrugerea unui loc de agrement altădată popular printre arădeni. Noi am avut în acest sens şi campanii de strângere de semnături, am prins această propunere în programul prezentat de USL la alegerile locale în 2012. Din păcate, toate iniţiativele noastre s-au lovit în ultimii ani de refuzul de neînţeles al administraţiei Falcă. Nu ştim nici acum dacă nu s-a dorit renunţarea la bilete pentru că propunerea venea din partea noastră sau pentru că s-a dorit distrugerea ştrandului ca zonă de agrement”, a declarat Marin Lupaş, consilier local municipal al PSD.

Acesta afirmă că propunerile lansate de primarul Falcă au în centru ideea că biletele în zona comercială au fost încasate nejustificat. „Astfel, fie zona comercială dispare cu totul, dacă vor fi demontate gardurile care o separă de ştrandul propriu-zis, fie vor fi oferit servicii suplimentare prin realizarea de bazine! Varianta demontării gardului de acces este în principiu mai corectă decât varianta actuală, cu condiţia realizării unor investiţii în actuala zonă comercială care să ofere un anumit grad de confort arădenilor. În această variantă, se renunţă la zona comercială creată artificial cu câţiva ani în urmă, decizie care s-a dovedit un eşec al administraţiei Falcă. Dacă în final se va opta pentru realizarea unor noi bazine şi păstrarea unei zone distincte, solicităm public ca biletul în zona comercială să fie eliminat până la finalizarea investiţiei”, a declarat Lupaş.

 

  1. Daca recunoaste ca a gresit trebuie sa plateasca atit financiar cit si politic!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.