Pus pe „fapte” mari: Un minor a FURAT ceasuri, BIJUTERII și 200 de kilograme de… MIERE

Pus pe „fapte” mari: Un minor a FURAT ceasuri, BIJUTERII și 200 de kilograme de… MIERE

Un minor din Sântana a fost reținut pentru furt calificat.

Acesta este cercetat de polițiștii din Gurahonț pentru cmoiterea mai multor furturi pe raza localității Brazii. Tânărul de 17 ani, din Sântana, a pătruns, în perioada 12-15 mai prin forțarea sistemului de închiderii al uși în incinta unui imobil de pe raza localității Brazii, de unde ar fi furat 5 ceasuri de mână, de diferite mărci, componente ale unor instrumente muzicale, bijuterii de argint și alte bunuri casnice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat că același tânăr, ar fi pătruns în noaptea de 8 spre 9 mai, prin forțarea geamului, în incinta unui alt imobil de pe raza localității, de unde ar fi furat aproximativ 200 de kilograme de miere.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză, în vederea identificării și tragerea la răspundere penală a persoanelor care l-ar fi sprijinit în vederea săvârșirii infracțiunilor.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.