Puteţi învăţa cum să faceţi un masaj, participând la un workshop ce va avea loc la Arad!

Puteţi învăţa cum să faceţi un masaj, participând la un workshop ce va avea loc la Arad!

Terapeutul Daniel Mitre (foto) va susţine, în data de 17 august, un workshop de masaj în Arad. Evenimentul este destinat celor interesaţi de arta masajului facial, tehnici de automasaj şi noţiuni de bază în masajul corporal.

Participanţii vor beneficia de o zi de curs intensiv, unde vor studia detaliat masajul capului şi al feţei, respectiv masajul picioarelor şi al spatelui, dar şi alte tehnici cuprinse în programa acestui workshop.

Daniel Mitre este un practicant deosebit, specialist în masajul destinat recuperării medicale, gimnastică recuperatorie, masajul în sportul de performantă şi reabilitarea dupa efort. Mentorul acestuia este profesorul Petre Gradinaru, specialist în recuperare medicală, kinetoterapie, balneoterapie şi masaj, absolvent al Academiei de Educaţie Fizică şi Sport – Bucureşti.

Înscrierile la workshop se pot face până în data de 15 august, printr-un email la adresa – contact@masajarad.ro în care se specifică numele persoanei pentru care se doreşte înscrierea, vârsta, localitatea şi un număr de telefon pentru contact şi confirmarea înscrierii. Organizatorii precizează că la acest program se eliberează un certificat de participare.

Locurile sunt limitate. Confirmarea înscrieriilor se va face în ordinea locurilor disponibile, locaţia şi programa se va anunţa în momentul confirmării înscrierii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.