RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în CAZUL VIOLULUI de la Vaslui: Victima CERE ÎNDURARE pentru unul dintre agresori. Cum MOTIVEAZĂ!

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în CAZUL VIOLULUI de la Vaslui: Victima CERE ÎNDURARE pentru unul dintre agresori. Cum MOTIVEAZĂ!

Fata violată de șapte bestii la Vaslui cere îndurare pentru unul dintre agresori.

Eleva vrea ca judecătorii să îi dea o pedeapsă mai blândă unuia dintre violatori pentru că în timpul orgiei a fost protejată într-un fel de el. Acesta s-ar fi comportat mai frumos cu ea și le-ar fi cerut celorlalți să o lase să plece acasă.

Tânăra susține că acesta a avut milă de ea, drept pentru care merită o pedeapsă mai blândă.

Avocatul Artin Sarchizian a explicat că doar judecătorul poate stabili exact ce pedeapsă merită fiecare dintre cei șapte violatori.

„Judecătorul e suveran să stabilească cât merită fiecare dintre acești infractori”, a declarat el.

  1. Moarte bestiilor! 13 august, 2015, 5:26 pm

    Multe victime nu mai pot sa se apere, asa cum a fost si in cazul fetei de la Vaslui care a cerut clementa pentru unul din violatori. Asta nu inseamna DELOC ca de fapt n-a fost nici un viol, din contra, cativa din ei au recunoscut violul desi nu mai era nevoie de nici o marturisire intr-o situatia atat de inumana! Gestul fetei arata ca fata este un om milos si mai ales o victima fara APARARE care l-a iertat pe unul din violatori asa cum si multi detinuti politici anticomunisti si-au iertat tortionarii, dar si fata si detinutii erau MALTRATATI in timp ce noi suntem CONSTIENTI si nu putem IERTA si nu putem sa lasam violul si tortura NEPEDEPSITE, nu putem sa lasam victimele singure, nu putem lasa violatori si tortionari liberi printre noi, Dumnezeu n-o sa trimita in Rai violatori si tortionari! 2 din 3 americani sunt de acord cu pedeapsa cu MOARTEA! Si la fel gandesc si simt toti oamenii din lumea asta, nimeni nu vrea sa traiasca printre pedofili, violatori, criminali, tortionari, teroristi, proxeneti, locul lor nu este printre oameni pentru ca ei nu mai sunt demult oameni sunt doar diavoli cu fata umana, nu orice humanoid este om! http://www.gallup.com/poll/178790/americans-support-death-penalty-stable.aspx

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.